Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Elektromos kerékpár Agogs CityLiner Class, fehér, 11Ah

Termékkatalógus
Elektromos kerékpár Agogs CityLiner Class, fehér, 11Ah
5 2 értékelés
Elektromos kerékpár - Hatótávolság 60-100 km, akkumulátor Li-Ion 36V, 11aH, névleges teljesítmény 250W, első villa teleszkópos, változtatható merevség, alumínium váz, a váz mérete 17", kerékméret 26"
Kód:  EKA202a Termékszám:  17165112 Gyártó honlapja:
Elektromos kerékpár Agogs CityLiner Class, fehér, 11Ah Megszűnt

Elektromos kerékpár Agogs CityLiner Class, fehér, 11Ah

Kerék átmérője:

26"

Váz:

alumínium

Villa:

RST NEON ML

Fékek:

Tektro 857 ALS, V-fék

Váltókar:

Shimano SORA

Váltók:

-

Hajtókarok/áttételek:

-

Fogaskoszorú:

-

Gumiabroncsok:

Kenda 1088

Kerékpár tömege:

24,5 kg

Elege van a forgalmi dugókból, és szeretné megspórolni az üzemanyagra költött pénzét? Mindezt különösebb erőfeszítés nélkül, mégis egészséges módon? Ebben az esetben válasszon egy elektromos kerékpárt, és érezze a mozgás örömét. Nem szükséges semmilyen engedély, nem kell átiratni, ráadásul az elektromos kerékpár bármilyen életkorban jó választás. Különösen megfelelő az aktív nyugdíjasoknak, managereknek, tanulóknak, de még a lelkes bringásoknak is. Vitathatatlan előnye a környezetkímélő működés, és mindez kilométerenként csak pár fillérbe kerül.
 

  • magas osztályú elektromos kerékpár
  • Minőségi cseh termék
  • Lehetőség a kerekek blokkolására PIN kóddal egy színes kijelzőn
  • Valódi hatótávolság 100 kilométer
  • Könnyen szállítható a tökéletes egyensúlynak köszönhetően
  • Egyszerű összeszerelés 10 másodpercen belül

Cseh minőség

A cseh AGOGS gyártó sok éves tapsztalattal rendelkezik elektromos kerékpárok fejlesztésének terén. Hazáján kívül Európa-szerte nagy hírnévre tett szert. Védjegyük a precízség, a minőségi alkatrészek használata, és az elképesztően jó elektronikájuk. A meglepően jó ár-érték arány előrevetíti, hogy ezek az kerékpárok hű társai lesznek sok éven át. Bízhat az egyszerű szervízelésükben, és sok év múlva is garantáltan fog alkatrészt találni hozzá.

Különösen nyugodt utazás a városban

A CITYLINER Class az elektromos kerékpárok egy magas osztályát képviseli, a CITYLINER Easy nagytestvére. Nagy teljesítmény, gyönyörű dizájnnal, kompromisszumok nélkül, ráadásul nagyon kedvező áron. A CITYLINER Easy egy elektromos kerékpár alacsony átlépési magassággal. A 26"-os kerekeknek köszönhetően a kerékpár ideális a városi közlekedés során, a zárható teleszkópos villa pedig lehetővé teszi a letérést az aszfaltról. A teleszkópon beállítható a rugóerősség.

Sok kellemes kilométert egy feltöltéssel

Egyre fontosabb a tökéletes kormányozhatóság, ezért anatómiailag tökéletes nyereg, teleszkópos nyeregcső, állítható kormányszár segíti elő a tökéletes ülési pozíció beállítását. A kerékpár szerves része a 8 sebességes Shimano Alivio hátsó váltó, avdefektvédett gumiabroncsok, és megbízható Tektro 857 ALS felni fékek. A gyártó nem felejtette el az Ön biztonságát: a kerékpár fel van szerelve fényvisszaverő csíkokkal a gumikon és a sárvédőkön is. Természetesen van LED világítás is - vezetőfény mellett a fényviszonyok szerint beállítható fényerősség.

A kerékpár tartalmaz egy innovatív Bafang motort, amelynek csúcsteljesítménye 500 W. Egyetlen feltöltéssel akár 100 km-et is lehet vele tekerni. A CityLiner Class akkumulátorjai magas teljesítményre képesek, és élettartamuk akár 25 ezer kilométer is lehet. A 6 fokozatú vezérlést kijelző segíti. Külön gomb gondoskodik a kigyorsításokról. A kijelző rejt egy USB portot is külső eszközök számára, és lehetőség van a kerekek blokkolására PIN kóddal.

Tartalmazza a szükséges tartozékokat

Adunk hozzá egy praktikus táskát, amely tartalmaz egy 3A gyorstöltőt, részletes AGOGS utasításokat, 16v1 AGOGS szerszámokat egy zsebben és egy fertőtlenítő párnát. A csatolt eszközök tartalmaznak mindent, amire szüksége van a kerékpár beüzemeléséhez. A kerékpár összeszerelését és üzembe helyezését otthon, szakértő segítsége nélkül megteheti.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elektromos kerékpár Agogs CityLiner Class, fehér, 11Ah
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs CityLiner Class bílé 11Ah. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Agogs CityLiner Class bílé 11Ah.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ