30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Agogs Gust man

Termékkatalógus
Agogs Gust man

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Agogs Gust man

A kerékátmérője:

28 "

Váz:

Megerősített alumínium 6061.T6

Villa(elülső):

RST Neon, rugótáv 60 mm, zárható

Fék:

Shimano hidraulikus tárcsafék-Shimano féktárcsák, 160 mm átmérővel

Sebességváltó:

Shimano Deore, 9 sebességes

Gumiabroncs:

Maxxis Overdrive 28 "

Akerék súlya:

24,5 kg (akkumulátorral együtt)

Élvezd a kerékpáros utakat az AGOGS Gust man 2018 kerékpárral, mely az AGOGS, jó nevű cseh márka terméke. Úgy tervezték, hogy mindig lépést tartson veled. A speciális Panasonic akkumulátor 130 km megtehető utat garantál az elektromos kerékpárnak. Az erőteljes, 250 W teljesítményű Bafang motor gondoskodik arról, hogy abicikli a meredek emelkedőkkel is könnyedén elbánjon. A bicikli anyaga minőségi és ellenálló, akár 150 kg testsúlyú kerékpárost képes szállítani.

Mitől olyan jó az AGOGS Gust Man 2018?

  • AGOGS Gust Man terhelhetősége akár 150 kg
  • A 600 Wh kapacitás akár 130 km megtételét lehetővé teszi
  • Extra felszereltség - USB csatlakozó, első és hátsó LED világítás, sárhányók
  • Shimano 9 sebességes váltó
  • Cseh gyártmány, kiváló minőségű anyagokból készül

Rendkívül jól felszerelt e-kerékpár

Az AGOGS Gust 9 sebességes Shimano váltóval, RST zárható villával és Promax szabályozható magasságú kormánybefogóval felszerelt. A gyártó Spanning elülső és hátsó elemes lámpával látta el, nem hiányzik a sárvédő, a stabil és összecsukható állvány és a habszivacs fogantyúk. A Gust e-bike gazdag felszereltsége ezzel még nem ér véget. A motort azLCD kijelző keresztül vezérelheted, és megjelenítheted a statisztikákat a motor teljesítményével kapcsolatosan. A kerékpár óriási előnye a beépített USB aljzat, melyen keresztül feltöltheted a mobilodat, vagy a lemerült lámpát.


Az AGOGS kerékpár nagyszerűen gurul

A One Tube technológiának köszönhetően a kerékpár váza rendkívül szilárd, amit különösen akkor fogsz értékelni, amikor gyorsan mész, vagy nagyobb a jármű terhelése. A defektvédelemmel ellátott külső gumi szélessége mindössze 35 mm, így jobban tartja a pályát, gördülési ellenállása pedig rendkívül alacsony. Az AGOGS Gust Man elektromoskerékpáron élmény lesz az utazás.


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Agogs Gust man Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Gust man. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Agogs Gust man.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ