A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Agogs LowStep ezüst (2017)

Termékkatalógus
Agogs LowStep ezüst (2017)
Elektromos kerékpár - hatótávolság 50-70km, Li-Ion 36V, 11aH, névleges teljesítmény 250W, zárható első villa felfüggesztés állítható merevséggel, összecsukható alumínium váz
Kód:  EKA102d Termékszám:  14920158 Gyártó honlapja:

Agogs LowStep ezüst (2017)


A cseh AGOGS cég 2016-ban folytatta a LowStep szériát, a híres összecsukható, alacsony vázas kerékpárokat, amelyek az 55+ kerékpárosok körében nagy népszerűségnek örvendenek. Ebben a modellben nagy hangsúlyt helyeztek a könnyű szállíthatóságra, amiről a kerék súlypontjához rögzített beépített fogantyú gondoskodik. Mindössze 15 másodperc alatt összecsukhatja a kerékpárt, beteheti bármely autó csomagtartójába vagy egy speciális szállítótáskába.


Idősebbek számára

A speciális megerősített váznak köszönhetően 110 kg-ig bárki használhatja. Semmit nem fog érezni a terep egyenetlenségeiből, mindet tökéletesen kiegyenlít egy teleszkópos villa.

Az elektromos kerékpárok mindig nagy népszerűségnek örvendtek, köszönhetően az általuk nyújtott maximális kényelemnek. A már említett alacsony vázon kívül anatómiailag tervezett rugós ülés teszi igazán kényelmessé. Továbbá hosszú ABS sárvédővel, LED-világítással és praktikus hordozóval rendelkezik.
le
Made for Nyugdíjasok

könnyen összehajtható


le
5 ok, hogy vásárolni AGOGS LowStep

AGOGS LowStep

5 indok az AGOGS LowStep mellett

  • Könnyen hordozható - néhány másodperc alatt összeszerelhető, a szállítás a beépített fogantyúval lehetséges
  • Időseknek alkalmas - alacsony váz, kis tömeg és kiváló irányíthatóság
  • Könnyű kezelhetőség - egyetlen vezérlőgomb
  • Speciális váz -  megerősítve a legérzékenyebb területeken
  • Kiegészítők - csomagtartó, fényszórók, sárvédők és kitámasztó

Egyszerű szerelés és rengeteg kiegészítő

A kerékpárhoz jár egy praktikus hordtáska, amely tartalmaz egy 3A gyorstöltőt, a részletes AGOGS utasításokat, 16v1 AGOGS szerszámokat egy zsebben és egy fertőtlenítő párnát. A csomagban található eszközök segítségével bárhova bátran elviheti kerékpárját. Egy kerékcsere szakértő segítsége nélkül is teljes mértékben elvégezhető otthon, úgy, ahogy ebben  a videóban is látható. 


Egyszerűbb nem is lehetne

A gyártói beállítások lassú, biztonságos indulást és kellemes tempójú utazást biztosítanak. Egy feltöltéssel a Sony akkumulátor akár 70 kilométer hatótávot is biztosít. Mivel a kerékpár időseknek készült, nagyon egyszerű kezelni. Ha aktiválni szeretné a motort, csak nyomjon meg egy  gombot. A 7-fokozatú marokváltó használata gyerekjáték.

A LowStep modell AGOGS kijelzővel is felszerelhető a lépésszámláló és a ciklocomputer (külön megvásárolható) funkciójának ellenőrzéséhez.

le
Egyszerűség még nem

Ctrl gombot

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Agogs LowStep ezüst (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs LowStep stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Agogs LowStep strieborný - model 2017. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Agogs LowStep Silber - Modell 2017. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Agogs LowStep Silber - Modell 2017.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ