Agogs Tracer hölgyek 11Ah

Termékkatalógus
Agogs Tracer hölgyek 11Ah
Elektromos kerékpár 60-130 km-es tartományban, Li-Ion akkumulátor 36V, 11Ah, névleges teljesítmény 250W, rugós első villa, merevség szabályozással, alumínium keret, 28 "
Kód:  EKA303 Termékszám:  17177115

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Agogs Tracer hölgyek 11Ah

Olyan elektromos kereket keres, amely megbízhatóan biztosítja a munkát, valamint maximális kényelmet nyújt hosszú utazás közben? Az Agogs Tracer egy női trekkingkerékpár, amelyet kifejezetten kényelmes utazásra terveztek. A kerékpár 28 colos kerékpántokkal is rendelkezik - jobb vontatással és nagyon alacsony gördülési ellenállással. A kerékpántok ezután robusztusak és robusztusak, a perforáció védelmet nyújt mind az utakon, mind a könnyű terepen. 

Az Agog Tracer Trekking Electric Womens legfontosabb jellemzői

  • Tartomány 60-130 km
  • Nagy teljesítményű dízelmotor
  • Alacsony tömeg
  • Tartós 28 "bevonatok
  • BOOST gomb
  • Könnyű vezérlés közvetlenül a kormányon
  • Női design a redukált kerettel

Az Agogs Tracer maximális kényelmet biztosít

A modell újdonsága a 600 Wattos Bafang töltésű motor. Bármelyik funkciója maximális csendes működést és optimalizált funkcionalitást biztosít a váltó kazettával. Az Agogs Tracer súlya csak 19 kg (akkumulátor nélkül), és maximális kapacitása 125 kg. A Shimano Acera váltó 9-fokozatú, és számos felszerelést biztosít a különböző típusú terepre. Zárható ZOOM villával vagy állítható magasságú szárral is rendelkezik.

A Tracer modellt a legegyszerűbb műveletre helyezték. A centrikus szerkezetbe integrált ütem érzékelő figyeli a pedálozást és ennek megfelelően állítja be a motor teljesítményét. A vezérlést a kormányon elhelyezett tartós, háttérvilágítású kijelző biztosítja. Hála neki, 0-5 között választhat a segítség szintje. Természetesen van egy BOOST gomb a "Walk By" móddal a legnehezebb mászáshoz.Amikor az akkumulátor lemerül vagy a "0" segédszint kiválasztásra kerül, a kerékpár ugyanúgy működik, mint egy klasszikus kerékpár elektromos motor nélkül. 

Elektromos kerékpár felső akkumulátorral

A 400 Wh (11 Ah) akkumulátor 60-130 km távolságot ígér, attól függően, hogy a versenyző súlya, terei és időjárási viszonyai milyenek . Az akkumulátor Panasonic minőségi cellákkal van ellátva, amelyek nagy kisülési áramokat kezelnek, amelyeket különösen meredek emelkedéseknél és az elektromos motor maximális támogatásánál fognak értékelni. 

  • Az AGOGS Tracer a díjnyertes European Test ExtraEnergy 2015 győztesévé vált a City Comfort és Easy Pedelec kategóriáApproxan.  
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Agogs Tracer hölgyek 11Ah Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Tracer dámský 11Ah. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Agogs Tracer dámsky 11 Ah.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ