Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

AGOGS Tracer Kereszt 21 "

Termékkatalógus
AGOGS Tracer Kereszt 21 "
Elektromos kerékpár - 60-130 km-es, akkumulátor Li-Ion 36V, 13.2Ah, névleges teljesítmény 250W, zárható első villa felfüggesztés, a változó merevség, alumínium keret, a keret mérete 21 "kerékméret 28"
Kód:  EKA302b Termékszám:  13920142

AGOGS Tracer Kereszt 21 "

Belefáradt az állandó forgalmi dugók a városi és szeretné menteni alapok benzin vagy dízel? Mindez minden erőfeszítés nélkül, annak ellenére, hogy pozitívan járuljon hozzá az egészségre? Ebben az esetben a vásárolni néhány népszerűbb az elektromos kerékpárok és élvezze az öröm a mozgás. Nepotřebujete žádné speciální povolení ani zápis do registru, navíc kola na elektrický pohon jsou vhodná pro každou věkovou kategorii. Értékelje különösen aktív idősek, a vezetők, a diákok, hanem a lelkes kerékpárosok. A vitathatatlan előnye, környezetbarát működése környezetbarát és olcsó, az ár kilométerenként tól néhány cent.

Cseh minőség

Egy cseh gyártó elektromos kerékpárok AGOGS arcok több éves fejlesztés és tapasztalat. Az ő "Ekola" népszerűek nem csak hazánkban, hanem szerez hírnevet szerte Európában. Vyznačují se precizním zpracováním, kvalitními komponenty a skvělou elektronikou. Büszkélkedő ideális ár-minőség arány, amely kiváló feltevést, hogy ezek a járművek szolgál majd az ön hosszú évek óta. Akkor hivatkozhat egyszerű szolgáltatást és garantált az alkatrészek több év után vásárol kerékpárokat.

A fő előnyök

  • tökéletes kezelhetőség
  • könnyűszerkezetes építés
  • Univerzális használat (utak, könnyű terepre)
  • Tartománya akár 124 km
  • állítható szárral
  • boost gomb
  • magas cikkek
  • tartós burkolat

Berendezések közúti és off-road

Tracer Croos a kereszt pedelec épülő speciális vázméretek 21 ", amely képes szállítani egy kerékpáros súlya legfeljebb 125 kg. Kiválasztott felni mérete 28 hüvelyk a patkolt univerzális gumiabroncsok alacsony gördülési ellenállást és blokkoló réteg hibák.Zárható villa RST Sofi és Shimano Deore, mely 10 transzferek. Megfelelő feltett dallam és egy állítható szárral. Válogatott alkatrészek és robusztus konstrukció kerek meg előre kirándulások aszfalt, hanem azon kívül is.

A nyereg tetejére

Élvezze az útvonalon hossza legfeljebb 124 km egyetlen feltöltéssel köszönhetően a Li-ion akkumulátor és a motor Sony Bafang. Ez speciálisan csendes és tökéletes együttműködés desetirychlostní patront. Vannak nagyfeszültségű akkumulátor cellák, amely képes kezelni akár nagy kisütési áram, miközben mászni a legmeredekebb hegyek. Vezérlést tesznek lehetővé tartós megvilágított kijelző a kormányon. Lehetővé teszi 6 támogatás szintje, amelyek segítségével a saját követelményei szerint, és a képesség, hogy a kerekek blokkolása PIN kód használatával. Mivel minden modell AGOGS márka is szerepelt Tracer Kereszt boost gomb start funkció.

Ke kolu dostanete praktickou brašničku, která obsahuje rychlonabíječku 3A, detailní AGOGS návod, 16v1 AGOGS nářadí v kapsičce a dezinfekční polštářek. Csatolt eszközöket tartalmaz minden szükséges összetételének a kerékpár. Befejezését és a kerék csináld magad otthon segítsége nélkül egy szakértő. Legyen ez a videó .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AGOGS Tracer Kereszt 21 "
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Tracer Cross XL/21". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Agogs Tracer Cross 21 ". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Agogs Tracer Kreuz 21 ". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Agogs Tracer Kreuz 21 ".
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ