Shop roku Akvizice ApF HU

AGOGS Tracer Trek 19"

Termékkatalógus
AGOGS Tracer Trek 19"
Elektromos kerékpár hatótávolság 60-130 km-es, akkumulátor Li-Ion 36V, 13.2Ah, névleges teljesítmény 250W, zárható teleszkópos első villa, változó merevség, alumínium váz, a váz mérete 19", kerékméret 28"
Kód:  EKA301a Termékszám:  14020148 Gyártó honlapja:

AGOGS Tracer Trek 19"

Belefáradt az állandó forgalmi dugók a városi és szeretné menteni alapok benzin vagy dízel? Mindez minden erőfeszítés nélkül, annak ellenére, hogy pozitívan járuljon hozzá az egészségre? Ebben az esetben a vásárolni néhány népszerűbb az elektromos kerékpárok és élvezze az öröm a mozgás. Nepotřebujete žádné speciální povolení ani zápis do registru, navíc kola na elektrický pohon jsou vhodná pro každou věkovou kategorii. Értékelje különösen aktív idősek, a vezetők, a diákok, hanem a lelkes kerékpárosok. A vitathatatlan előnye, környezetbarát működése környezetbarát és olcsó, az ár kilométerenként tól néhány cent.

Cseh minőség


Egy cseh gyártó elektromos kerékpárok AGOGS arcok több éves fejlesztés és tapasztalat. Az ő "Ekola" népszerűek nem csak hazánkban, hanem szerez hírnevet szerte Európában. Vyznačují se precizním zpracováním, kvalitními komponenty a skvělou elektronikou. Büszkélkedő ideális ár-minőség arány, amely kiváló feltevést, hogy ezek a járművek szolgál majd az ön hosszú évek óta. Akkor hivatkozhat egyszerű szolgáltatást és garantált az alkatrészek több év után vásárol kerékpárokat.

Tracer Trek je plně vybavené trekingové elektrokolo speciálně navržené pro maximální pohodlí při jízdě. Ez annak köszönhető, hogy különösen jól megválasztott kerekek méretű 28 colos gumikkal univerzális gumiabroncsok alacsony gördülési ellenállást és blokkoló réteg hibák. Különleges 19 "keret hozzájárul az alacsony teljes tömege a kereket, de el tudja látni kerékpáros súlya legfeljebb 125 kg. Zárható villa RST Sofi és Shimano Deore, mely 10 transzferek. Továbbá, a motor hosszú sárvédők ABS, független LED-világítás és összecsukható állvány a hátsó épület.

A nyereg tetejére


Élvezze az útvonalon hossza legfeljebb 130 km egyetlen feltöltéssel köszönhetően a Li-ion akkumulátor Sony nagyfeszültségű sejtek és Bafang motor speciálisan csendes és tökéletes funkcionalitás kazettás váltó. Vezérlést tesznek lehetővé tartós megvilágított kijelző a kormányon. Lehetővé teszi 6 támogatás szintje, amelyek segítségével a saját követelményei szerint, és a képesség, hogy a kerekek blokkolása PIN kód használatával. Jako každý model značky Agogs je i Tracer Trek vybavený tlačítkem Boost s funkcí rozjezdu nebo módem Walk By k zdolání těch nejstrmějších a nejdelších stoupání.

Ke kolu dostanete praktickou brašničku, která obsahuje rychlonabíječku 3A, detailní AGOGS návod, 16v1 AGOGS nářadí v kapsičce a desinfekční polštářek. Csatolt eszközöket tartalmaz minden szükséges összetételének a kerékpár. Befejezését és a kerék csináld magad otthon segítsége nélkül egy szakértő. Legyen ez a videó .

A legfontosabb előnyök:

  • tökéletes kezelhetőség
  • könnyűszerkezetes építés
  • gazdag kiegészítők
  • boost gomb
  • Mode sétálni
  • tartós burkolat

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AGOGS Tracer Trek 19"
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Tracer Trek L/L/19" (2016). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Agogs Tracer Trek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Agogs Tracer Trek. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Agogs Tracer Trek.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ