A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

AirBike

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Terhelhetőség
110 kg
120 kg
-
Funkciók
Kijelző
(2)
Függőleges nyereg beállítás
(2)
Vízszintes nyereg beállítás
(1)
Elégetett kalória számláló
(2)
Szállítógörgők
(2)
Aktuális sebesség
(2)

Az AirBike a fitnesz forradalmi megközelítését képviseli, a modern technológiát és a hatékony testmozgást ötvözi. Ez az innovatív gép biztosítja, hogy a jelenlegi fittségi szintedtől függetlenül maximális eredményt érhess el. Az AirBike ideális azok számára, akik dinamikus és motiváló módot keresnek fittségük és egészségük javítására. Nem tudod, hogyan válassz? Olvass tovább, segítünk.

Tovább

Mi az az AirBike?

Az AirBike egy dinamikus fitneszeszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kerékpározás mozgását szimulálják a levegő ellenállásának hozzáadott kihívásával. Ez az ellenállási rendszer automatikusan alkalmazkodik a pedálozás intenzitásához, azaz minél gyorsabban pedálozol, annál nagyobb az ellenállás. Ez a funkció teszi az AirBike eszközt ideális módszerré a nagy intenzitású intervallumos edzéshez (HIIT), ahol a nagy teljesítményű szakaszok rövidebb pihenőidőszakokkal váltakoznak. Az AirBike mozgatható fogantyúkkal is rendelkezik, amelyek a felsőtestet is igénybe veszik. Ez átfogó edzést kínál, amely erősíti az izmokat, javítja a szív- és érrendszeri egészséget és elősegíti a hatékony kalóriaégetést.

AirBike

Az AirBike felpezsdíti a vérkeringést.

Segíti-e az AirBike a fogyást?

Az AirBike fontos eszköz a fogyás folyamatában, amelynek hatékonysága az intenzív kardiovaszkuláris edzésben rejlik. Kialakítása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az edzés intenzitását saját igényeikhez és céljaikhoz igazítsák, ami kulcsfontosságú a kalóriaégetés és a fogyás szempontjából. A rendkívül hatékony intervallumos edzés képességével az AirBike fokozza az anyagcserét, ami hosszabb ideig tartó és hatékonyabb zsírégetést eredményez.

i

AirBike — vélemények

Még mindig nem tudod eldönteni, hogy beszerezz-e egy AirBike eszközt? Nézd meg ügyfeleink véleményét. Ez biztosan segít a helyes döntés meghozatalában.

Hogyan kell AirBike edzést tartani?

Az AirBike edzés integrálása egy átfogó fitnesztervbe jelentős előnyökkel járhat az optimális eredmények eléréséhez. Nézzük meg együtt az AirBike hatékony használatának legfontosabb módjait egy átfogó edzéstervben.

  1. Használd az AirBike eszközt egyfajta bemelegítésként az erőnléti edzés előtt.
  2. Használd az AirBike készüléket önálló HIIT edzéshez.
  3. Használja az AirBike készüléket aktív regenerálódásra vagy pihenésre.
AirBike

Az AirBike többféleképpen is használható az edzéstervedben.

i

Mekkora az AirBike normál teherbírása?

Az AirBike teherbírása kulcsfontosságú tényező, amely meghatározza, hogy ki és hogyan használhatja az eszközt. Ez az érték körülbelül 130 - 150 kilogramm között mozog. Ez a széles tartomány biztosítja, hogy az AirBike elég robusztus és stabil legyen a felhasználók széles köre számára.

Az AirBike hasznos funkciói

Az AirBike készüléket úgy tervezték, hogy maximális hasznot és hatékonyságot nyújtson minden fittségi szinten, a kezdőktől a haladó sportolókig. Mindenki profitálhat innovatív és felhasználóbarát funkcióiból, amelyek fokozzák az általános edzésélményt, de segítenek a fejlődés nyomon követésében és a konkrét fitneszcélok elérésében is. Nézzük meg együtt, melyek a leggyakoribb AirBike funkciók.

  • A pulzusmérés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy figyelemmel kísérjék a pulzusszámukat használat közben, ami fontos az edzés optimalizálásához és a biztonsághoz.
  • Az elégetett kalóriák számolása azonnali visszajelzést ad az elégetett energia mennyiségéről, ami motiváló és segít a fogyási célok elérésében.
  • A nyereg beállítása a nyereg magasságának és helyzetének kényelmes beállítását jelenti, így az AirBike alkalmas a különböző testalkatú felhasználók számára is.
  • A kijelző megjeleníti az edzéssel kapcsolatos összes fontos információt, például az időt, a távolságot vagy a sebességet.
  • A szállítási kerekek leegyszerűsítik az AirBike mozgatását, ami praktikus otthoni vagy edzőtermekben való használathoz is.

Megfizethetőbb AirBike modellt keresel? Outletünk a megfelelő hely, hogy megtaláld. Hibátlan modelleket vásárolhatsz megfizethetőbb áron. Mire vársz még? Nézz szét kínálatunkban, és válaszd ki az ideális AirBike típust.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 termék
4,0
Stormred Patriot
AirBike - terhelhetőség: 110 kg, kijelző, függőleges nyereg beállítás, elégetett kalória számláló, szállítógörgők és aktuális sebesség, mérete: 57 × 138 × 108 cm (szé × ma × mé), tömege: 27,7 kg
+Ajándék Erősítő gumiszalag Stormred melynek értéke 2 190 Ft
Szuper ár
124 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm031
4,8
Stormred Giant
AirBike - terhelhetőség: 120 kg, kijelző, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás, elégetett kalória számláló, szállítógörgők és aktuális sebesség, mérete: 51 × 131 × 132 cm (szé × ma × mé), tömege: 37,5 kg
Szuper ár
265 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTstorm032

AirBike

A AirBike kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

AirBike – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó airBike Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább airBike A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb airBike A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: airBike vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ