AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

Airwheel elektromos roller - fehér

Termékkatalógus
Airwheel elektromos roller - fehér
Elektromos roller - maximum sebesség: 20 km/óra, egy feltöltéssel megtehető út 15-20 km, tömeg: 13.15 kg, teherbírás 100 kg, teljesítmény 350 W, kerék átmérője: 8", váz: alumínium ötvözet és magnézium, mobilalkalmazás
Kód:  SPTif1259 Termékszám:  8594176633213

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Airwheel elektromos roller - fehér

Az Airwheel elektromos rollerrel akkora élmény a közlekedés, hogy otthon fogja hagyni az autót. Nap mint nap nagy távolságokat kell megtennie munkába vagy iskolába menet, vagy csak egy kis friss levegőre vágyik? Az Airwheel elektromos roller ideális választás lehet bárki számára.

A roller maximális sebessége 20 km/óra, egy feltöltéssel akár 20 kilométer távolságot is meg tud tenni (az utas tömegétől és az útviszonyoktól függően). Praktikus, kompakt méretre összecsukható, így bárhová könnyen magunkkal vihetjük. A kormányrúd magassága állítható, ezért a család bármely, 150 és 210 cm magasság közötti tagja bátran használhatja. A rollerren szállítható maximális tömeg 100 kilogramm.

Főbb jellemzők

  • Egy feltöltéssel megtehető út: 15-20 km  (az utas tömegétől és az útviszonyoktól függően)
  • Állítható magasságú kormány
  • Érzékeny fékek - a versenytársaknál lényegesen rövidebb a féktávolság
  • Csendes, mégis nagyteljesítményű motor - akár 15°-os emelkedővel is megbirkózik
  • Magas minőségű 8"-os gumiabroncsok - kényelmes utazás egyenetlen terepen is
  • Az akkumulátorról USB csatlakozón keresztül mobiltelefon is tölthető
  • Töltési idő: 2 óra
  • Maximális sebesség: 20 km/óra
  • Teherbírás: 100 kg

Könnyedén cserélhető akkumulátor

A könnyedén cserélhető, moduláris akkumulátornak hála nem kell aggódnia, hogy mi fog történni, ha út közben merül le. Ha szükséges, csak cserélje ki egy másikra - a csereakkumulátorok számától függően így akár a jelzett megtehető út két vagy háromszorosa is elérhető.

Sötétben is biztonságos

A sötétben is biztonságos közlekedés érdekében a rollert egy pár lámpával szereltük fel. Az első lámpa fénye akár 20 méterre előre megvilágítja az előttünk lévő utat, míg a hátsó lámpa pedig féklámpaként is funkcionál, jelezve a mögöttünk haladóknak mikor lassításra készülünk. A hátsó lámpa láthatósága kb. 5 méter.

Mobilalkalmazás

A rollert összepárosíthatja okostelefonjára vagy tabletére telepíthető mobilalkalmazásunkkal, hogy hozzáférjen olyan információkhoz, mint például a megtett távolság, a célig hátralévő távolság vagy az aktuális sebesség.

Teljesítmény:
350 W

Méretek - használat közben:
1100 × 840 × 556 mm

Méretek - összecsukva:
390 × 850 × 195 mm

Tömeg:
13.15 kg

Az akkumulátor kapacitása:
162,8 Wh

USB kimenet:
5 V

A lábtartó magassága:
körülbelül 107 mm
 

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Airwheel elektromos roller - fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Airwheel - bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Airwheel - biela. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Airwheel - weiss.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ