Shop roku Akvizice ApF HU

Hogyan válasszunk ajándékot a gyerekeknek

Termékkatalógus
Jak vybrat dárek pro dítě

Nem egyszerű a gyerekeknek örömet szerezni, de az eredmény megéri a fáradságot. Akár a saját gyermekének, akár az unokaöccsének vagy unokahúgának kerese ajándékot, íme néhány ötlet az ön számára.

Ajándékok kisbabáknak

A kisbaba első éveiben az emberek mindent tűvé tesznek az ideális ajándékért. De a túlzottan sok új játék megnehezíti a gyerek számára, hogy mindegyiknek kellően örüljön. Ne hagyja, hogy elkapja a karácsonyi őrület és vásároljon kevesebb, de jobb minőségű ajándékot, amivel a baba fejlődését segítheti elő.

Ajándékok kisbabáknak, Mattel Fisher Price - Beszélő kutya, Playgro Elefánt, Simba Eichhorn fajáték vonat

Győzödjön meg róla, hogy a gyermek életkorának megfelelő játékot választ. A legtöbb kisgyermekeknek tervezett játékon egyértelműen feltüntetik, melyik korcsoportnak ajánlják. A kisbabák számára azok a játékok ideálisak, melyek a motoros készségüket fejlesztik, az idősebbek számára pedig ideális lehet egy kifestő

Ajándékok fiúknak

Minden férfi tudja, mire vágynak a kisfiúk - régen ők is arra vágytak. Nem tévedhet olyan ajándékokkal, mint a LEGO, a Playmobil, egy lézerkard vagy egy szuperhős figura.

Ajándékok fiúknak, MSI Aegis-033EU, ViewSonic VX2880ml, asztali számítógép játékhoz, képernyő játékhoz tervezett asztali számítógéphez

A legtöbb idősebb fiú kedvenc időtöltése a számítógépes játék. Tegye őket boldoggá bármilyen játékfelszereléssel, a headsettől kezdve akár egy vadiúj számítógépig. A robot játékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, akárcsak a drónok.

Ajándékok lányoknak

Egy kislány az első babájára még felnőttkorában is emlékezni fog. Járjon el körültekintően, hogy a megfelelőt választja ki neki!

Ajándékok lányoknak, Jégvarázs- Anna baba kifestős szoknyával, Disney hercegnők - Tiana baba, Mattel Barbie - baba, fekete / fehér ruhában virággal

Minden gyermek előbb-utóbb utánozza a felnőtteket, különböző foglalkozásokat próbálnak ki játékból. Kínálatunkban mindent megtalál, ami például a kis séfeknek, pénztárosoknak kellhet.

Ha szereti a sportokat, vegyen a kislánynak egy új kerékpárt, sílécet vagy görkorcsolyát! Egy új mobiltelefon, laptop vagy tablet is ideális választás lehet - akár egy stílusos tokkal is kiegészítve, amely a készüléket is védi.

5,0
Kisvakond nadrágban
Kis hátizsák - gyerek, Kisvakond motívum
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAa10105
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ