Shop roku 30 dnů na vrácení

Albedo100 Invisible Bright 100ml PL Reflective Spray

Termékkatalógus
Albedo100 Invisible Bright 100ml PL Reflective Spray
4,0 2 értékelés
Spray - fényvisszaverő spray
Kód:  SB809b Termékszám:  7325

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Albedo100 Invisible Bright 100ml PL Reflective Spray Megszűnt

Albedo100 Invisible Bright 100ml PL Reflective Spray

Az Albedo100 Invisible Bright 100 ml-es fényvisszaverő sprayt textileken való használatra tervezték. Nappali fényben ez az egyedülálló védő spray láthatatlan. Rossz látási viszonyok között, sötétben és rossz időben a permettel kezelt felületek fényesen világítanak az autók reflektorfényében, így jól látható leszel. A láthatóság pedig védelmet jelent. A fényvisszaverő spray garantálja biztonságodat az utakon. Ideális az esti sétához, kocogáshoz vagy kerékpározáshoz.

Használhatod ruházatra, cipőkre, babakocsikra vagy hátizsákokra. A nappal láthatatlan spray a legjobban a természetes textíliákon, és gyapjúhoz, pamuthoz, gyapothoz hasonló szerkezetű szöveteken működik. Szintetikus és fényes anyagokon hatása csökkentett lehet, bőrre és velúrra nem alkalmas. Növeld láthatóságodat és biztonságodat, védd meg magadat és gyermekeidet a közúti forgalomban ezzel a csúcsminőségű fényvisszaverő spray-vel.

Térfogat:
100 ml

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Albedo100 Invisible Bright 100ml PL Reflective Spray . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Albedo100 Invisible Bright 100ml PL Reflective Spray. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Albedo100 Invisible Bright 100ml PL Reflective Spray. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Albedo100 Invisible Bright 100ml PL Reflective Spray.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ