A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Amulet Maniac 29 - XXL/23" Fekete (2017)

Termékkatalógus
Amulet Maniac 29 - XXL/23" Fekete (2017)
5 1 értékelés
Mountain bike - Mountain Bike, mérsékelten nehéz terepre, QCG geometria, SR SUNTOUR XCR AIR sűrített levegős villa, Deore 2x10 váltó
Kód:  SPTif1210 Termékszám:  8594175012781 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Amulet Maniac 29 - XXL/23" Fekete (2017)

Kerék átmérője:

29"

Váz:

AMULET ALLOY Superlite QCG2

Villa:

Suntour XCR LO AIR-R

Fékek:

Shimano M355 / 160 mm

Váltókar:

Shimano Deore

Váltó:

Shimano Deore 2 × 10

Fogantyúk/áttételek:

Suntour XCM 36/26T

Közlőmű:

Shimano CS-HG50 11-36T

Gumiabroncsok:

CST Jack Rabbit 29 x 2,1 "

Nyeregcső:

RACE-LIGHT 31,6

A sportos Amulet Maniak 29 mountain bike 2017-es design-ja tökéletes menettulajdonságaival és kis tömegével nagyon kellemes meglepetést okoz. Mérsékelten nehéz terepre tervezték. Segítségével kiélvezheted a gondtalan és pihentető kirándulást. Az alumínium váz 29 colos, és háromszor gyengített csövekből készült. Az elvékonyodó kúpos fejcsőnek  köszönhetően a kerék a továbbfejlesztett torziós merevítés előtt található. A maximális kényelmet az Spring Air rugózással ellátott sűrített levegős villa és a kényelmes nyeregcső biztosítja. A kerékpár egyszerű szervizeléséért a kerékagynak BSA menete van.

Fő jellemzők:

  • Sportos hegyi kerékpár közepesen nehéz terepre
  • Eredeti QCG geometria a kerekek intuitív irányításáért
  • Hidraulikus tárcsafék
  • Sűrített levegős villa kiváló rugózással
  • Shimano alkatrészek
  • Könnyű és kényelmes
  • Fekete színben

Eredeti QCG geometria

A QCG geometria - QuickCurveGeometry - egy olyan technológia, amelyet a bicikli gyártója talált fel, és magas torziós merevséget nyújt a kerékpárosnak, így lehetővé teszi a nagy gyorsulást a pedálok minden lenyomására. Ezt az egyedülálló technológiát a váz hosszabb háromszöge, a lerövidített kormányszár és a rövid hátsó szerkezet biztosítja. A széles kormánnyal együtt ez intuitív vezetési érzést ad, mert tökéletesen tartja az irányt, és remekül kanyarodik.

Shimano alkatrészek

A hiba nélküli működés biztosítására a kerékpár gyártója kiváló minőségű és jól bevált Shimano alkatrészeket használ. A pontos sebességváltásról Shimano váltókar, közlőmű és váltó gondoskodik. A váltó bowden kábeleit egy darabban vezeti, így védve vannak a szennyeződésektől. A hidraulikus tárcsafékek garantálják a biztonságos utazást, a háromszög belsejében elhelyezett hátsó fék tovább növeli a biztonságot, és javítja a fékek teljesítményét.

 

Paraméterek

Rugóút
100 mm Kész!
Kerék átmérője
29" Kész!
Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok

Rugóút
100 mm Kész!

Méret

Kerék átmérője
29" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amulet Maniac 29 - XXL/23" Fekete (2017) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amulet Maniac 29 - XXL/23" Černý (2017). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amulet Maniac 29 – XXL/23" Čierny (2017). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amulet Maniac 29 - L / 23 „Black (2017). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amulet Maniac 29 - L / 23 „Black (2017).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ