AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Amulet Maniac 29 fehér (2017)

Termékkatalógus
Amulet Maniac 29 fehér (2017)
Mountain bike - Mountain Bike, mérsékelten nehéz terepre, QCG geometria, SR SUNTOUR XCR AIR sűrített levegős villa, Deore 2x10 váltó
Kód:  SPTif1211 Termékszám:  NADkolo06 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Amulet Maniac 29 fehér (2017)

Kerék átmérője:

29"

Váz:

AMULET ALLOY Superlite QCG2

Villa:

Suntour XCR LO AIR-R

Fékek:

Shimano M355 / 160 mm

Váltókar:

Shimano Deore

Váltó:

Shimano Deore 2 × 10

Fogantyúk/áttételek:

Suntour XCM 36/26T

Közlőmű:

Shimano CS-HG50 11-36T

Gumiabroncsok:

CST Jack Rabbit 29 x 2,1 "

Nyeregcső:

RACE-LIGHT 31,6

A sportos Amulet Maniak 29 mountain bike 2017-es design-ja tökéletes menettulajdonságaival és kis tömegével nagyon kellemes meglepetést okoz. Mérsékelten nehéz terepre tervezték. Segítségével kiélvezheted a gondtalan és pihentető kirándulást. Az alumínium váz 29 colos, és háromszor gyengített csövekből készült. Az elvékonyodó kúpos fejcsőnek  köszönhetően a kerék a továbbfejlesztett torziós merevítés előtt található. A maximális kényelmet az Spring Air rugózással ellátott sűrített levegős villa és a kényelmes nyeregcső biztosítja. A kerékpár egyszerű szervizeléséért a kerékagynak BSA menete van.

Fő jellemzők:

  • Sportos hegyi kerékpár közepesen nehéz terepre
  • Eredeti QCG geometria a kerekek intuitív irányításáért
  • Hidraulikus tárcsafék
  • Sűrített levegős villa kiváló rugózással
  • Shimano alkatrészek
  • Könnyű és kényelmes

Eredeti QCG geometria

A QCG geometria - QuickCurveGeometry - egy olyan technológia, amelyet a bicikli gyártója talált fel, és magas torziós merevséget nyújt a kerékpárosnak, így lehetővé teszi a nagy gyorsulást a pedálok minden lenyomására. Ezt az egyedülálló technológiát a váz hosszabb háromszöge, a lerövidített kormányszár és a rövid hátsó szerkezet biztosítja. A széles kormánnyal együtt ez intuitív vezetési érzést ad, mert tökéletesen tartja az irányt, és remekül kanyarodik.

Shimano alkatrészek

A hiba nélküli működés biztosítására a kerékpár gyártója kiváló minőségű és jól bevált Shimano alkatrészeket használ. A pontos sebességváltásról Shimano váltókar, közlőmű és váltó gondoskodik. A váltó bowden kábeleit egy darabban vezeti, így védve vannak a szennyeződésektől. A hidraulikus tárcsafékek garantálják a biztonságos utazást, a háromszög belsejében elhelyezett hátsó fék tovább növeli a biztonságot, és javítja a fékek teljesítményét.

 

Paraméterek

Rugóút
100 mm Kész!
Váz mérete
M Kész!
Kerék átmérője
29" Kész!
Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok

Rugóút
100 mm Kész!

Méret

Váz mérete
M Kész!
Kerék átmérője
29" Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amulet Maniac 29 fehér (2017) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amulet Maniac 29 Bílý (2017). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amulet Maniac 29 (2017) Biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amulet Maniac 29 weiß (2017). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amulet Maniac 29 weiß (2017).
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ