AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Amulet Shift 29 (2017)

Termékkatalógus
Amulet Shift 29 (2017)
Mountain bike -hegyikerékpár, QCG geometria, teleszkópos villa, SUNTOUR XCM HLO, váltás 2x9
Kód:  SPTif1217 Termékszám:  NADkolo08 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Amulet Shift 29 (2017)

Keresek egy hegyi biciklizés vagy szabadidős sport? Ideális társa tolódik kerek 29 pont Amulet. Ez egy könnyű, alumínium váz három csövek geometria QCG, teleszkópos villa és egy kényelmes ülésből Race-Light. Tökéletes és egyszerű váltás 2 × 9 nyújtanak Shimano Acera. Hidraulikus fékek Shimano együtt minőségű kabát lesz vigyázni a biztonságos közlekedést. Akkor kellemesen meglepett a könnyű kezelhetőség kerekek a talajon. 

Miért válassza ezt a biciklit? 

  • sport- és szabadidős lovaglás
  • kis súly
  • eredeti geometriát QCG
  • minőségi Shimano
  • könnyű kezelhetőség terén

QCG geometria

Hála az eredeti és saját geometriája QuickCurveGeometry lovas érzem intuitív futóműbeállítás még rossz vezetési körülmények között. Rendes fickó megfordul és még tart a kurzus. Ennek alapján a geometria hosszú keret háromszög, rövid hátsó háromszög széles kormány és kormányszár.

Paraméterek

Kerék átmérője
29" Kész!

Méret

Kerék átmérője
29" Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amulet Shift 29 (2017) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amulet Shift 29 (2017). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amulet Shift 29 (2017). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amulet Umschalttaste 29 (2017). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amulet Umschalttaste 29 (2017).
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ