A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Apple 38 mm Narancs/antracitszürke szőtt nylon

Termékkatalógus
Apple 38 mm Narancs/antracitszürke szőtt nylon
Szíj - cserélhető, egyedi színminta, Apple Watch 38 mm-hez, csuklókerület: 125-195 mm
Kód:  JA062c2d1 Termékszám:  MNK52ZM/A Gyártó honlapja:
Apple 38 mm Narancs/antracitszürke szőtt nylon Megszűnt

Apple 38 mm Narancs/antracitszürke szőtt nylon

Az eredeti női cserélhető narancs-antracitszürke színkombinációjú óraszíj az Apple Watch 38 mm okosórádhoz ajánlott. Amennyiben módot keresel, hogy órádat az éppen viselt öltözékedhez vagy hangulatodhoz igazítsd, ez az óraszíj lehetővé teszi mindezt. 

Minden Apple óraszíj több mint 500 különálló monofil nylonból készült, amelyek 4 rétegben vannak rögzítve. Az eredmény a magas szintű ellenállás és egyben kényelem, mintha szövetből készült óraszíjat viselnél. Az óraszíj 125 - 195 mm-es csuklókerülethez ajánlott. 

Fő előnyök

  • Apple Watch 38 mm-hez
  • 125 - 195 mm-es csuklókerülethez ajánlott
  • Könnyen cserélhető
  • 500 nylonszálból készült
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple 38 mm Narancs/antracitszürke szőtt nylon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple 38mm Vesmírně oranžový/ antracitově šedý z tkaného nylonu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple 38 mm Vesmírne oranžový/antracitovo šedý z tkaného nylonu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 38mm Sportarmband aus gewebtem Nylon - Orange/Anthrazit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 38mm Sportarmband aus gewebtem Nylon - Orange/Anthrazit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ