A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Atomic Pro Classic vel. 11.0

Termékkatalógus
Atomic Pro Classic vel. 11.0
Cipő A klasszikus síelés. Thinsulate szigetelés, Fastners Quicklace integrált támogatási sarkú, szélesség 106 mm
Kód:  SPTms0611 Termékszám:  887445099369

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Atomic Pro Classic vel. 11.0 Megszűnt

Atomic Pro Classic vel. 11.0

Atomic Pro Classic haladóknak kényelmes, meleg ország sícipő, hogy hála a tulajdonságait, vezet a legjobb eredmények, különösen a klasszikus pályán. Az új Prolink talp biztosítja a nagyszerű kapcsolatot a hó, és teljes mértéApproxen kompatibilis a hagyományos típusú kötések a piacon. A belső cipő Comfort Fit, szélessége 106 mm bőséges helyet és kényelmet, míg az egyedülálló Thinsulate szigetelés tartja a lábad meleg még NOWoha időjárás. Cipő nagyon enyhén meghúzni, és lehetővé teszi akár zkřehlýma hideg kezek köszönhetően Fastners Quicklace. Ahhoz, hogy te egy nagy cipő esett, felszerelt sarok támogatás formájában hab betéttel. Csipke lefedi a külső része a cipő cipzáras, és minimálisra csökkenti annak lehetőségét, penetráció a hó és a nedvesség a cipő belsejében.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi sífutó csizma haladóknak
  • Alkalmas klasszikus számokat
  • Prolink külső talp a jó kapcsolatot a hó
  • A belső cipő Comfort Fit szélesség 106 mm
  • melegség Thinsulate
  • És gyors fűzés Quicklace
  • Habszivacs betétet a sarokrészen
  • Jelen fűzés megakadályozza a behatolást a hó csizma
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atomic Pro Classic velikost 11,0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Atomic Pre Classic vel. 11,0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Atomic Pro Classic vel. 11.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Atomic Pro Classic vel. 11.0.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ