30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Babolat Pure Drive játék 2014 G2

Termékkatalógus
Babolat Pure Drive játék 2014 G2
5 1 értékelés
Teniszütő 300 g, a húrok, egyedülálló technológiával PLAY
Kód:  SPT915 Termékszám:  3324921211220

Babolat Pure Drive játék 2014 G2

Élvezze a tenisz, mint még soha. Bár úgy néz ki, mint egy klasszikus teniszütőt and Play Pure Drive rejt egy bonyolult rendszer érzékelők chronicling a minden stroke. Nasnímaná data pak jednoduše přenesete do smartphonu, tabletu či počítače, kde můžete své údery podrobně analyzovat.

csúcstechnológia

Pure Drive ütő Játék 2014 G2 meglepte az alacsony súly és egyedülálló technológia Cortex Active, ami való érintkezés esetén a labda jobban elnyeli a rezgéseket. Ez ad egy jobban érzi magát, és a hatalom minden egyes lövés, meglepetés az ellenség gyorsabb szolgáltatást és egy pillanatig sem, hogy nem tud lélegezni a rosszindulatú Topspin. A speciális geometriája rakéta növeli az ellenállást a csavaró és hajlító. Összességében, a szerkezet a keret 20% -kal merevebb, mint a standard keretek konkurens rakétát.

Ezzel élvonalbeli rakéta minden előrehaladott vagy profi játékos élvezheti a páratlan játékélményt alapján önfejlesztés, és legyőzi saját rekordját azzal a lehetőséggel, hogy megosszák ezeket az eredményeket a többi játékos - az összes köszönhetően áttörést alkalmazás Babolat lejátszás.Ez lehetővé teszi a szinkronizálás segítségével egy okos telefon, az iPhone vagy a számítógép-monitor részletesen minden szempontból a játék (így erőt, spin golyók és hasonlók.). Ezután részletesen elemezzük, valamint az edző, majd dönteni, hogy milyen oldalakat a játék kell dolgozni.

Vypilujte a technikáját, és lett az első számú tenisz

Nagyteljesítményű Babolat ütő helyezett érzékelők a markolatban módosítása nélkül paramétereket rakéták (súly, egyensúly), és így biztosítják a kormányozhatóságot és a játszhatóság, mint látható ebben ütő. A kép alsó részén a fogantyú két gomb és fedő alatt USB port. Az akkumulátor élettartama körülbelül 6 óra játék és ütő egy memória akár 150 órányi játék.

Az egyik nagy előnye, hogy a szociális jellegű, és a képesség, hogy ossza meg eredmények és statisztikák közvetlenül a játékosok között, akik szintén használják. Hála a közösség tagjai is támogatják egymást, vagy tanácsot, hogy egymással versenyezzenek, a jobb pontszámot. Porozumějte lépe svojí hře, zapracujte na klíčových nedostatcích a vyvíjejte se dál, až se na příčkách komunitního žebříčku propracujete třeba po bok Rafaela Nadala, Caroline Garcii a Karolíny Plíškové, kteří mezi uživatele této rakety i aplikace rovněž patří.

Ahhoz, hogy szinkronizálni okostelefonok van szükség:

  • Kompatibilis iPhone / Android telefon
  • Alkalmazások Babolat játék
  • bejegyzés
  • Aktiválja a Bluetooth telefon és a stop rakétát, és kezdj el játszani

Szinkronizálni PC van szükség:

  • USB kábel, és a Mac vagy PC USB port csatlakozó rakéták
  • Bejegyzése alkalmazás Babolat játék
  • Letöltése és telepítése támogató szoftver
  • Húzza ki az űrhajó a számítógépről, kapcsolja be, és kezdj el játszani

Műszaki adatok:

A csomag tartalma:
ház
USB kábel
rakéta
üzemeltetési utasítások

végrehajtás:
Technológia: Elliptikus geometria, Aktív Cortex, mélysugárzó, GT
Fej méret: 645 cm2
Balance: 320 mm
Tömeg: 300 g

Paraméterek

Tömeg
300 g Kész!

Tulajdonságok

Tömeg
300 g Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babolat Pure Drive játék 2014 G2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat Pure Drive Play 2014 G2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babolat Pure Drive Play 2014 G2.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ