0% splátky Siguro AlzaBoxy Q1

Babolat Pure Drive játék 2015 G3

Termékkatalógus
Babolat Pure Drive játék 2015 G3
Teniszütő 300 gramm, húr, egyedülálló technológiák PLAY
Kód:  SPT917

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Babolat Pure Drive játék 2015 G3

Bemutatkozik egy egyedülálló elektronikus teniszütő márka Babolat Pure Drive modell játék 2015, amely biztosítja a teljes egyensúlyt ellenőrzés és erejű ütések. Úgy néz ki, mint egy normális rakéta, de ez egy átalakított rakéta, amely érzékelők lehetővé teszik a játékosoknak, hogy egy csomó információt a játékot. Ez tenisz pisztoly ideális a játékosok minden szinten. G2 alkalmas nagyobb junior vagy női kéz.

Az ütő fogantyú beépített érzékelő figyeli minden szempontból a játék, érzékelők felismerik az erejét, helyét rakéta sztrájk a típusát és számát stroke (tenyeres, fonák, szolgáltatás, ütések a feje fölött ...) és mások. A kapott adatok könnyen feltölteni a smartphone, számítógép és a tablet, amely értékeli a játékot, és össze tudja hasonlítani az eredményeket a barátokkal vagy a felhasználók Babolat PLAY. Az akkumulátor tart, akár 6 órányi lejátszási idő és a memória kapacitása 150 óra.

A rakéta széles körben tesztelték, hogy megbízható érzékelés játékok elektronikus alkatrészek. A rakéta megtartotta az erősségei fejlődött a korábbi modellek és egészíti ki két gomb alján a fogantyút, és egy USB port.

A rakéta kitámasztás új technológia FSI a sweetspot, így a játékos eléri a hosszabb löket, és tartsa az ellenfél a kiindulási értékhez képest. A játékos ér el nagyobb ellenőrzést minden labdát a leghatékonyabb rendszer csatlakoztatására keretek és húrok mélysugárzó. Aktív Cortex technológia biztosítja csillapítás a rezgések és a negatív ugyanakkor tökéletes információ továbbítása a játékos kezét, így erősíti az érzést a labdát, és nagyobb erőt. A keret egy másik vastagsága a jobb holtjáték.

specifikációk:

  • Súly rakéták: 300g
  • Ütő hossz: 685 mm
  • Keménység: 72 RA
  • Fej méret: 645 cm2
  • Balance rakéta: 320 mm
  • Összetétel: grafit / Tungsten

Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag
Grafit Kész!
Tömeg
300 g Kész!
Fej
Húrozatlan Kész!

Méret

Grip vastagsága
3 Kész!
Ütőfelület
645 cm2 Kész!
Hossz
68,5 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babolat Pure Drive játék 2015 G3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat Pure Drive Play 2015 G3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babolat Pure Drive Play 2015 G3.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ