Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

BadFrog Next Level 2016 fekete / kék

Termékkatalógus
BadFrog Next Level 2016 fekete / kék
Freestyle roller - Freestyle
Kód:  SPT5225 Termékszám:  4260410074060
BadFrog Next Level 2016 fekete / kék Megszűnt

BadFrog Next Level 2016 fekete / kék

Az alumínium szerkezet rendkívül tartós, és masszív. A kormányrúd magassága 57 cm és a szélessége 50 cm. Ha A pontból B pontba gyorsan elakarsz jutni, a Bad Frog 2016 roller a tökéletes választás. Gyerekek, és idősebbek egyaránt használhatják, hiszen a maximális teherbírása 100kg. Bárhová is akarsz menni, legyen az iskola, munkahely, vagy ha csak szimplán szórakozásra szeretnéd használni, ezt a rollert neked találták ki! A szabadban való mozgás segít abban, hogy az izmaid fejlődjenek, és a szervezetre is pozítív hatást gyakorol.

Legfontosabb jellemzők

  • Kezdőknek is ajánlott
  • Kényelmes gumi markolat
  • A taposó lemez felülete csúszásmentes
  • Kerekek: 10 cm átmérőjű, ABEC 9 csapágyakkal
  • Anyaga: Alumínium
  • Tömeg: 4500 g
  • Terhelhetőség: 100 kg

"Versenyezz, a széllel!"

Ez a roller a híres Chilli gyártótól tökéletes választás kezdőknek is, de megfelelő a már gyakorlottabb személyeknek is, akik sport pályákon használják rollerüket. Az alumínium váz rendkívül strapabíró, és az extrém helyzeteket is kibírja. A kormányrúd magassága 57 cm, a szélessége pedig 50 cm, fontos megjegyezni, hogy a markolat csúszásmentes gumiból készült, amelynek köszönhetően a kormányzás problémamentes, akár izzadt kezekkel is.
A taposó lemez felülete 50 x 10,5 cm-es, és csúszásmentes. Az acél féknek köszönhetően a megállás minden esetben hatékony, problémamentes. A kerekek átmérője 10 cm, és ABEC 9 csapágyakkal vannak felszerelve, amely tökéletes választás azoknak, akik a rollert görddeszkapályán szeretnék használni.
A roller tömege csupán 4500 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BadFrog Next Level 2016 fekete / kék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BadFrog Next level 2016 black/blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BadFrog Ďalšia úroveň 2016 Čierna / Modrá.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ