AD květen univerzal 30 dnů na vrácení

Bery Jones Pörkölt, sós diókeverék 1,2 kg

Termékkatalógus
Bery Jones Pörkölt, sós diókeverék 1,2 kg
4,8 25 értékelés
Dióféle - mix, pörkölt és sózott dió keveréke, 1,2 g - 7 241 666,67 Ft/1 kg
Kód:  SPTbery091xxl Termékszám:  8595081582092 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bery Jones Pörkölt, sós diókeverék 1,2 kg Megszűnt

Bery Jones Pörkölt, sós diókeverék 1,2 kg

Bery Jones pörkölt diókeverék

Ha meguntad a burgonyaszirmot és az ízetlen, túlsózott ropogtatnivalókat, próbáld ki ezt a keveréket. Remek rágcsálnivaló sör és bor mellé, vagy önmagában. Tálalhatod sült hús mellé, ha elkészülése előtt néhány perccel a tejszínes szószhoz adod hozzá. Csak arra ügyelj, hogy használat előtt óvatosan öblítsd le a magvakat vízzel, hogy megszabadulj a felesleges sótól. A keveréket garantáltan szeretni fogod önmagában és különféle ételek összetevőjeként egyaránt. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt, ami a konyhában is érvényes. A Bery Jones pörkölt diókeverék csomagolását a sárga kukába dobd, hogy újrahasznosítható legyen, vagy az újrazárhatóságának köszönhetően használd többször.

Bery Jones pörkölt, sós diókeverék 1,2 kg

A Bery Jones pörkölt, sós diókeverék legfontosabb előnyei 1,2 kg

  • Nagy mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaz
  • Ideális készételek összetevőjeként
  • Nagyszerű rágcsálnivaló sörrel és borral
  • Környezetbarát és újrazárható csomagolás
  • Ideális levesbetétként
  • Hozzáadhatod a sült hús tejszínes mártásához
  • Nagyszerű ropogtatnivaló
  • Tartalma: mandula, kesudió és makadámiadió
  • Próbáld ki a dióféléket zöldségsaláták összetevőjeként

Mandula számos antioxidánssal

A mandula számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz. A magnézium, a kalcium, a kálium, a cink és a vas kombinációja ideális az egészséges bőr, haj, csontok, körmök és fogak megőrzésének szempontjából. A mandulában található számtalan antioxidáns pedig az ereket és a szívet védi és pozitív hatással van az öregedési folyamatok csökkentésére.

Bery Jones pörkölt, sós diókeverék 1,2 kg

Magas magnéziumtartalmú kesudió

A kesudió legnagyobb előnye egyértelműen a magas magnéziumtartalma. Fő funkciója, hogy több mint 300 enzimet aktivál, amelyek a szervezet legfontosabb anyagcsere-folyamatait szabályozzák. Ezek közé tartozik például a táplálék energiává alakítása vagy a fehérjék és aminosavak képzése. A magnézium javítja az alvás minőségét is, és segít lassítani a szervezet öregedési folyamatait. A fehérje, amely az emberi test alapvető építőköve, szintén jelentős mennyiségben fordul elő a kesudióban.

Bery Jones pörkölt, sós diókeverék 1,2 kg

A makadámiadió egészséges zsírokat tartalmaz

A makadámiadió nagyszerű A-vitamin, vas, fehérje, tiamin, riboflavin, niacin és folsav forrás. Mérsékelt mennyiségű cink, réz, kalcium, foszfor, kálium és magnézium is található benne, és olyan antioxidánsokkal látja el a szervezetet, mint például a polifenolok, aminosavak, flavonok és a szelén. A bennük található egészséges zsírokkal kiegészítve a tápanyagok nemcsak finom nassolnivalóvá, hanem értékes segítséggé teszik az egészséges táplálkozás fenntartásában is.

Bery Jones pörkölt, sós diókeverék 1,2 kg

Hogyan élvezd a pörkölt sós diókeveréket?

Egészségesebb alternatívát keresel a burgonyachips helyett? A legjobb helyen jársz. Próbáld ki az enyhén pörkölt és csipetnyi sóval fűszerezett mandula, kesudió és makadámiadió keverékünket. A diófélék azonban az ízlelőbimbók gyönyörködtetése mellett a szervezet számára egészséges és alapvető fontosságú anyagok nagyszerű forrásai is. Tehát bátran iktasd be őket az étrendedbe.

A Bery Jones csomagolása kíméli a bolygót

A természet olyan terméseket ad nekünk, amelyek ízletesebbé teszik az életünket. Nagyra értékeljük őt, ezért nem szeretnénk feleslegesen terhelni. A pörkölt diókeveréket ezért környezetbarát csomagolásban forgalmazzuk, amelyet ismételten használhatsz az újrazárható kivitelnek köszönhetően.

Bery Jones pörkölt, sós diókeverék 1,2 kg

Összetevők és további információk

  • Vegán
  • Gluténmentes
  • Hozzáadott cukor nélkül
  • Tartósítószerek nélkül
  • Füstölt mandula (pörkölt mandulaszemek, fűszerkeverék füst aroma (E621, só, maltrodextrin, E 504, aroma - allergéneket tartalmaz: szója, tej, glutén, zeller), növényi repceolaj, só), sós pörkölt kesudió (kesudió - magok, repceolaj, só), sózott, hántolt mandula (mandulamag - hántolt, só, repceolaj), sós, pörkölt makadámia dió (makadámia dió - magok, repceolaj, só).
  • A termék nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.

Tárolási feltételek

  • Ne tedd ki közvetlen napfénynek. Száraz és hűvös helyen tartandó.

Paraméterek

Tulajdonságok
E-k nélkül, Gluténmentes, Pálmaolaj nélkül, Hozzáadott cukor nélkül, Vegán Kész!
Tömeg
1,2 g Kész!
Csomagolás
Dió mix Kész!
Forma
Pörkölt, Sós Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
E-k nélkül, Gluténmentes, Pálmaolaj nélkül, Hozzáadott cukor nélkül, Vegán Kész!

Tömeg

Tömeg
1,2 g Kész!

Csomagolás

Csomagolás
Dió mix Kész!

Csonthéjas gyümölcsök

Forma
Pörkölt, Sós Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bery Jones Směs pražených, solených ořechů 1,2kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bery Jones zmes pražených, solených orechov 1,2 kg.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ