30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Speedo Biofuse Aquatic Earplug Uni

Termékkatalógus
Speedo Biofuse Aquatic Earplug Uni
Füldugó - fülbe, felnőtteknek
Kód:  SPT6691 Termékszám:  5051746549013

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Speedo Biofuse Aquatic Earplug Uni

Te is azok közé tartozol, akik nem szeretik a vizet a fülükben, vagy akiknek ez akár egészségügyi problémát is okozhat? Az úszásról semmiképpen sem kell lemondanod, csak szereld fel magad praktikus úszófüldugókkal. Nagyon puha, ergonomikusan formázott szilikonból készülnek, így könnyen behelyezhetőek és eltávolíthatóak.Kényelmes viselet, és azáltal, hogy nem kerül víz a füledbe, az úszás élménye is fokozódik. 

Legfőbb jellemzők

  • Univerzális mérete miatt könnyen illeszkedik
  • Tökéletes védelem a víz bejutása ellen
  • A termék része egy praktikus doboz a dugók tárolásához

Bizonyított minőség

A Speedo márkát több mint száz évvel ezelőtt alapították, és több mint egy évszázada fókuszál az úszókra és a fürdőruhákra. Nem ül a babérjain, folyamatosan fejleszti és alkalmazza az új technológiákat, aminek köszönhetően a márka felszerelései még az élsportolók között is megtalálhatók.Többéves tapasztalatát olyan minőségi felszerelések előállításában kamatoztatja, amelyek jól szolgálnak téged is úszás közben. Ez a helyzet ezekkel a füldugókkal is, amelyek TPR-ből készültek. Még egy ilyen apróság is, mint ezek a füldugók, segíthetnek abban, hogy szintet lépj az úszásban.

Paraméterek

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Speedo Biofuse Aquatic Earplug Uni. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Speedo Biofuse Aquatic Earplug Uni.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ