A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Bodysonic BS MG06

Termékkatalógus
Bodysonic BS MG06
5 6 értékelés
Masszázspisztoly - 4 fej, 6 sebességfokozat, 10 mm amplitúdó, akkumulátor üzemideje: 4 óra, 950 g tömeg
Kód:  SPTbod004 Termékszám:  8595584234450

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bodysonic BS MG06

A Bodysonic BS MG06 fekete masszázskészülék tökéletes segítség a gyógytornászok illetve hobbi vagy professzionális sportolók számára, hiszen segít a merev és meghúzódott izmok enyhítésében, növeli a mozgástartományt, mindeközben pedig fokozza a vérkeringést és a véráramlást. A masszázskészülék használata igazán egyszerű, ideális sportolás előtt nyújtásként vagy az után, hiszen regenerálja az izmokat, enyhíti a fokozott fizikai aktivitás során jelentkező görcsöket, mérsékli a tejsavtermelést illetve hozzájárul a tejsav megszüntetéséhez. A Bodysonic BS MG06 masszázskészüléket sérülés esetén is használhatod - felgyorsítja a rehabilitációs folyamatot.


A Bodysonic BS MG06 fekete masszázskészülék főbb jellemzői

  • Masszázskészülék modern és ugyanakkor ergonomikus kialakítással, fekete színben
  • Alkalmas gyógytornászoknak, hobbi- és profi sportolóknak
  • Csökkenti az izomhúzódást és a merevséget
  • Regenerálja az izmokat a sportolás után
  • Felgyorsítja az izmok bemelegedését edzés előtt
  • Növeli a mozgástartományt és fokozza a véráramlást
  • A kényelmes használatot az alacsony tömege teszi lehetővé 
  • A Bodysonic BS MG06 fekete masszázskészülék 4 cserélhető fejet tartalmaz
  • Nagy teljesítményű kefe nélküli motor csendes működéssel
  • 6 sebesség és intenzitás közül választhatsz, 1200-3200 impulzus/perc tartományban
  • A Bodysonic BS MG06 fekete készülék 24 V-os Li-ion akkumulátorokkal üzemel, akár 4 órás élettartammal bír
  • A masszázskészülék LCD kijelzővel rendelkezik



Egyszerű módszer a fájdalom elűzésére

A legtöbb ember kellemetlen izomfájdalommal küszködik egy megpróbáltatást jelentő sporttevékenység után. Azonban a fekete színű Bodysonic BS MG06 innovatív masszázskészülékkel egyszerűen megoldható ez a probléma is, könnyű és intuitív felhasználás jellemzi. Neked csak annyi a dolgod, hogy bekapcsolod a készüléket és arra a pontra helyezed, ahol fájdalmat érzel. A Bodysonic BS MG06 masszázskészülék pedig gondoskodik minden másról.

Mindent kiválaszthatsz az igényeid szerint

A fekete Bodysonic BS MG06 masszázskészülék közvetlen impulzusokat küld egyenesen az izmok számára. A saját preferenciáid szerint választhatod ki a készülék által küldött impulzusok sebességét. Ehhez 6 sebességszint áll rendelkezésedre, az intenzitást pedig percenként 1200-3200 impulzus tartományban szabályozhatod. Ennek köszönhetően a Bodysonic BS MG06 készülékkel gyorsan szabadulhatsz meg az izomfáradtságtól és merevségtől illetve mérsékelheted a tejsav mértékét is, amely az izom kellemetlen,égő érzéséért és fájdalmáért felelős.

A Bodysonic BS MG06 enyhíti az izmaidat

A Bodysonic BS MG06 készülékével relaxáló kezeléseket is végezhetsz, a vibráló masszázskészülék ilyen módon serkenti a véráramlást az izomszövetekben, így egy megterhelő edzés után megszünteti az izmok gyulladását, a trigger pontokat és az izomhúzódást is. A masszázskészülék motorja kefe nélküli, rendkívül csendes és nagy teljesítményű. A Bodysonic BS MG06 masszázseszköz működését egy hosszú élettartamú és 2500 mAh kapacitású, 24 V-os Li-Ion akkumulátor teszi lehetővé, amely egyetlen töltésselakár 4 órás üzemidőt nyújt. Az MG06 fekete masszázskészüléket nem csak a profi sportolók, edzők vagy gyógytornászok használhatják ki remekül, hanem a hobbi sportolók is.

A Bodysonic masszázseszköz illik a kezedbe

A Bodysonic BS MG06 masszázskészülék formatervezésekor a stílus és az ergonómia együttesére törekedtek, amely egyszerre biztosít maximális funkcionalitást és kényelmes használatot. A készülék pontosan illik a kézbe. Emellett a Bodysonic BS MG06 eszköz komfortos használatához hozzájárul még alacsony tömege is. A fontos adatokat a beépített LCD kijelzőn tekintheted meg.

Többé már nem kell masszőrhöz járnod

A Bodysonic BS MG06 masszázskészülék sebessége egy valóságos innováció. Az időtakarékos kialakítása is alátámasztja, hogy amíg például 30 percet töltesz el egy professzionális masszőrnél, az MG06 masszázskészülékkel ugyanazt a hatást érheted el mindösszesen 5 perc alatt! Az időmegtakarításnak hála a Bodysonic BS MG06 tökéletesen alkalmas például a precíz edzéstervvel rendelkező sportolók számára. Egy pillanat műve és az izmok újra eredményesen működhetnek tovább.

Cserélhető fejek a Bodysonic BS MG06 maximális felhasználásához

Amennyiben igénybe veszed a Bodysonic BS MG06 masszázskészüléket, megtapasztalhatod a tested jelentős mértékű regenerálódását sportolás után, ugyanakkor felgyorsíthatod az izmok bemelegedésének idejét is a fizikai aktivitás előtt. Továbbá összességében fokozhatod az izomkoordinációt és a mobilitásodat és segítheted az izom trigger pontok ellazulását is. A készletben 4 cserélhető fej található. A fekete színű Bodysonic BS MG06 masszázskészülékkel helyettesítheted a mindennapos nyújtást, így megelőzheted a sportsérüléseket.



Paraméterek

Masszázstípus
Kopogtató masszázs Kész!
Tápellátás módja
Elemes Kész!
Funkció
Kijelző, Intenzitás beállítása, Cserélhető tartozékok Kész!
Fejek száma
4 Kész!
Sebességek száma
6 Kész!

Masszázstípus

Masszázstípus
Kopogtató masszázs Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Elemes Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Intenzitás beállítása, Cserélhető tartozékok Kész!

Funkciók

Fejek száma
4 Kész!
Sebességek száma
6 Kész!

Tulajdonságok

Amplitúdó
10 mm Kész!
Üzemidő
4 óra Kész!
Tömeg
950 g Kész!

Akkumulátor és töltés

Akkumulátor-kapacitás
2 600 mAh Kész!
Töltési idő
2 óra Kész!

Rendeltetés

Használat
Masszázs, Fájdalomcsillapítás Kész!

Rendeltetés

Használat
Masszázs, Fájdalomcsillapítás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes masszázs pisztoly

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bodysonic BS MG06 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bodysonic BS MG06 light. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bodysonic BS MG06.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ