30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Boll School Mate 18 boysenberry

Termékkatalógus
Boll School Mate 18 boysenberry
Iskolatáska - lányoknak 18 l űrtartalommal, tömege 0,98 kg, mérete 41×29×17 cm
Kód:  SPTms2290 Termékszám:  8591790005303 Gyártó honlapja:

Boll School Mate 18 boysenberry

A Boll School Mate 18 iskolatáska a legjobb, amit iskolás korú gyermekednek csak ajánlhatsz. Nem csak stílusosan néz ki, hanem teljes mértékben tiszteletben tartja az emberi test anatómiáját és biztosítja a kényelmet még hosszabb ideig történő viselése esetén is. A zsebek nagy számának köszönhetően segít az iskolai kellékek tökéletes szervezésében. Minőségi anyaga, amelyből a hátizsák készül, ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a víznek, ezenkívül a fényvisszaverő elemeknek köszönhetően viselője rossz időjárási körülmények között is jól látható.

  • Tiszteletben tartja az emberi test anatómiáját
  • Állítható hevederek az optimális súlyelosztás érdekében
  • Sok zseb
  • Minőségi és tartós anyag
  • Fényvisszaverő elemek a biztonságos viselet érdekében

Alkalmazkodik hozzád 

A School Mate hátizsák tökéletesen alkalmazkodik az emberi testhez, hogy maximálisan kényelmes legyen. A vállpántok és a deréköv ergonómikus kialakítású. Ezenkívül a hátizsákot teljesen állítható magasságú SP-system rendszerrel látták el, amely a gyermek magasságának megfelelően optimalizálja a hátizsák súlyeloszlását. Ezáltal pedig abszolút minimalizálja a gerincre gyakorolt negatív hatásokat. A mellkaspánt mind magasságában, mind hosszában könnyen állítható. A hátsó rész puhán párnázott.

Tökéletes áttekintés

Az iskolai felszerelések szervezése gyerekjáték. A hátizsákot úgy alakították ki, hogy elegendő helyet biztosítson minden szükséges felszereléshez. Az ellenálló zsebek a tartalmukat is megvédik a sérülésektől. Az elülső 3D-s zseb belső hálós zsebbel vagy az oldalsó, kulacshoz való hálós zsebek sok szükséges holmit elnyelnek. A fő rész két rekeszt tartalmaz A4-es illetve A5-ös méretű füzetekhez, valamint további két hálós zsebet. Az egész hátizsák gondosan elhelyezett fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, amelyek minden szögből biztosítják a láthatóságot.


Paraméterek

Szín
Rózsaszín Kész!
Alkalmas
Gyerekek Kész!
Tömeg
0,93 kg Kész!
Használat
Iskolába Kész!
Hozzáférés
Előlről Kész!

Szín

Szín
Rózsaszín Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Gyerekek Kész!

Tömeg

Tömeg
0,93 kg Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!

Felszerelés

Hozzáférés
Előlről Kész!

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság
41 cm Kész!
Szélesség
29 cm Kész!
Hosszúság/mélység
17 cm Kész!

Rendeltetés

Típus
Gyerek Kész!

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg
0,98 kg Kész!
Űrtartalom
18 l Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Boll School Mate 18 boysenberry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Boll School Mate 18 boysenberry. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Boll School Mate 18, boysenberry.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ