Brinn Motion aktivált Cam MAC200 DN

Termékkatalógus
Brinn Motion aktivált Cam MAC200 DN
Kamera Time-lapse, mozgás-aktivált, fotopast, 1280x720 HD videó, mozgásérzékelés szöge 100 °, hogy a távolság 6m, SD slot, 2 D elem, vízálló fali szalag rögzítéséhez egy fához
Kód:  FV258w Termékszám:  MAC200 DN

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Brinn Motion aktivált Cam MAC200 DN Megszűnt

Brinn Motion aktivált Cam MAC200 DN

Azt akarom tudni, hogy mi történik otthon, ha éppen nem ott? Ez időzített, mozgás-aktivált kamera áttekintést ad az összes látogatás legyen a kertben. Így tudod, hogy ki firkált a falra, rozhrabává szemét vagy még kezdeni szedés eper. A kamera is használható fotopast telepítve a vad. 

legfontosabb jellemzői

  • Kültéri biztonsági kamera aktiválódik a mozgás
  • Széles körben alkalmazható
  • 3 rögzítési mód
  • Tartós vízálló test
  • Automatikus be / ki éjjellátó
  • Powered by két elemet D (külön kell megvenni)
  • Az akkumulátor élettartama akár 14 hónapig

3 rögzítési mód

A time-lapse módban a kamera rögzíti egy képkockát másodpercenként. Rögzíti az összes távolságot akár 100 méter. A rendszer azt is aktiválható mozgásérzékelő kamera, amikor valami a környéken körülbelül hat méter mozog, 2-3 másodpercenként öt másodpercig indítás után. Hibrid üzemmódban, a kamera rögzíti egy kép másodpercenként, és abban az esetben aktiváció egy mozgásérzékelő 2-3 másodpercenként. Ezek a képek akkor játszani, mint časosoběrné videót. Semmi nem fog ezért hiányzik.

Ellenáll szinte semmit tedd bárhová

Mivel a külső feltételek kemény, a kamera Brinn MAC200 DN vízálló vázat. Ez annyira kemény, hogy lehet használni, még extrém körülmények között is. Megtalálható neki több tartóknak, hogy már felrakták a falra vagy egy fa esik védelem. Kialakítása lehetővé teszi, hogy még biztos egy lakattal (külön kell megvenni).

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brinn Motion aktivált Cam MAC200 DN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brinno Motion Activated Cam MAC200 DN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brinno Motion Activated Cam MAC200 DN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Brinn Bewegung aktiviert Cam MAC200 DN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brinn Bewegung aktiviert Cam MAC200 DN.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ