AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

Burley Honey Bee

Termékkatalógus
Burley Honey Bee
Kocsi - hordozó kocsi biciklihez
Kód:  SPTif1363 Termékszám:  840840008596

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Burley Honey Bee

Szeretnéd gyermekeid is magaddal vinni a biciklitúrákra? A Burley hordozójával mi sem egyszerűbb! A hordozó kifinomult, biztonságos és igazán kényelmes módja akár két gyermek szállításának is. 

Legfontosabb jellemzők

  • 1-2 fő
  • Párnázott ülések és hevederek
  • Elegendő hely a bukósisaknak - a gyermekek természetes testtartással ülhetnek sisakkal a fejükön
  • Rovarháló, vízálló, átlátszó, feltekerhető fedő
  • Könnyen elérhető hátsó zsebek apróbb tárgyaknak
  • Perceken belül, szerszám nélkül összecsukható

Biztonság mindenek felett

A kocsi tervezésekor a merevség és a lehető legnagyobb biztonság elérése volt a legfőbb cél. Értékelni fogod a mozgatható markolatot, amely csatlakozóként szolgál, és extra biztonságot is nyújt. A kocsiban ötpontos biztonsági öv található, a legkisebbek pedig autós üléseikben is utazhatnak. Alacsony tömegközéppontjával a kocsi tökéletesen kiegyensúlyozott, nagy kerekeinek hála pedig kényelmes is. Természetesen fényvisszaverő csíkok és macskaszemek is találhatók a kocsin. Külön védelem szolgál arra is, hogy a gyermekek a kocsi alá, vagy a kerékhez szoruljanak. 

Kényelem gyermekének

Tudd kényelemben gyermeked a párnázott ülésekkel és biztonsági övvel. A gyermekek még sisakkal a fejükön is kényelmesen ülhetnek a kocsiban. Napos időben értékelni fogod az UV-szűrővel is ellátott sötétítőt és a nagy hátsó szellőzőt. Rossz időben pedig az átlátszó, mégis vízálló és felcsavarható borításnak, valamint a szintén vízálló zipzárnak veheted hasznát. 

Opcionális tartozékok

A kocsi könnyen, percek alatt összecsukható, szerszámok nélkül. Ha egyenlőtlen talajon állsz meg, használd a lábbal működtethető, parkolást segítő féket. A kocsit rovarhálóval is elláttuk, illetve hátsó és belső zsebek is vannak rajta az apróbb tárgyak tárolásához. 

 

Műszaki adatok:

Gyermekek száma:
1-2

Terhelhetőség:
45 kg

Súly:
11 kg

Magasság beltérben:
65 cm

Belső szélesség:
56 cm

Csomagtér:
43 liter

Kerékméret:
20 hüvelyk

Utasok magassága:
76-117 cm

Méret (H × Szé × M):
89 × 76 × 91 cm

Összeszerelt méret (H × Szé × M):
94 × 62 × 28 cm

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Burley Honey Bee Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Burley Honey Bee. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Burley Honey Bee.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ