AlzaBoxy Q1 Shop roku

Cattaro OUTDOOR VÍZÁLLÓ karóra

Termékkatalógus
Cattaro OUTDOOR VÍZÁLLÓ karóra
4,3 3 értékelés
Karóra -
Kód:  SPTVce0033 Termékszám:  8591686137224

Cattaro OUTDOOR VÍZÁLLÓ karóra

Ha sokat jár a természetben vagy túrázik a hegyekben, akkor bizonyára értékelni fog egy olyan praktikus, sokoldalú segédeszközt, mely önmaga jelentéktelen súllyal bír. A Cattaro Outdoor vízálló órák fel vannak szerelve a legfontosabb eszközökkel, amelyek a természetben való túléléshez szükségesek - van rajta iránytű, síp, paracord szíj és még egy tűzkő is. Az analóg kivitelezésű számlapon könnyen olvashatók a digitális számok a háttérvilágításnak köszönhetően. Ezenkívül az óra vízálló, valamint ébresztő, hőmérő és stopper funkcióval egyaránt rendelkezik.

A Cattara Outdoor vízálló karóra legfőbb jellemzői

  • Strapabíró outdoor karóra
  • Háttérvilágítású analóg óralap, digitális számokkal
  • Vízálló
  • Könnyen állítható pánt
  • Praktikus műanyag karabiner
  • Ejtőernyőknél használt zsinórból készült szíj katonai terepmintával
  • Síp, tűzkő, iránytű és hőmérő is tartozik hozzá

Minden egyben, amire szüksége lehet - a Cattarától

A Cattara Outdoor vízálló karóráján mindent megtalál, amire a pontos időn kívül szüksége lehet magányos hegyi túrái során. A navigáláshoz egy rendkívül praktikus iránytű kapott helyet az óraszíjon. Ha tűzre van szüksége, a szíj végén található magas széntartalmú tűzkővel akár 2000° C-os szikrát csiholhat, amely könnyedén lángra lobbanthat egy gázégőt, papírt vagy száraz gallyakat. Vészhelyzet esetére a Cattara karórákat síppal is ellátták, az óraszíj pedig kibogozható, és kötélként használható, mivel kiváló minőségű paracord anyagból készült zöld, a katonai álcázásban használt terepminával.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cattaro OUTDOOR VÍZÁLLÓ karóra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cattara Hodinky OUTDOOR WATERPROOF. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cattaro Hodinky OUTDOOR WATERPROOF.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ