Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Celtek Clown Fish L/XL

Termékkatalógus
Celtek Clown Fish L/XL
Síkesztyű Gyermek sí vízálló, vel. L / XL
Kód:  SPT3106 Termékszám:  844096060018 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Celtek Clown Fish L/XL

Új kollekció 2015 márka Celtek hozza az eredeti terv téli kesztyű és elfelejteni sem a legkisebb. Színes ujjatlan hal motívum biztosan örömet minden gyermek snowboardos. Tanítsd meg a gyerekeket, hogy szereted a téli sportok és ezekkel együtt meleg kesztyű készülnek különleges élmény a sípályán!

Díky speciální membráně 15 K StormDry Insert se nemusíte bát nepříjemného prochladnutí. A membrán megakadályozza a vízmolekulák behatolnak a kesztyűt, így így a kéz teljesen száraz. Ezek ujjatlan készülnek speciális szövet elektromos hálózatra, amely biztosítja a nagy ellenállást, és így hosszabb élettartamot biztosít kesztyűt. Elasztikus mandzsetta és letöltés hó íny a csukló körül megakadályozza a hó, hogy belépjen a belső kesztyűt, ha véletlenül esett, miközben stabil hőmérsékletet a maximális kényelem minden gyermek sportok szerelmeseinek.

A téli szezonban a hegyek közeledik, miért nem hagyja egyedülálló lehetőséget, hogy örömet a gyerekeknek és a kesztyű viselése sport egy különálló design!

  • Gyermek kesztyű alkalmas mindenféle téli sportok
  • Az eredeti terv (Matt francia)
  • Kényelmes, meleg, vízhatlan
  • DNS PrintingTM (Color Carnival) ellenálló, igen ellenálló DNS tinta szivárgott közvetlenül az anyag, ami a nyomtatás továbbra is színes kesztyű
  • DMC. TufferthanTM Palm bőr műbőr, hogy megfeleljen a jellemzőit bőr marhahús
  • PrimaLoft® Szigetelés kiváló hőszigetelő anyag, mikroszálas
  • 15K Storm Száraz Insert vízálló membrán

anyaga:
Felső rész: 100% nylon
Bélés: 100% poliészter (polár)

Index meleget:
?8 (ahol a 10 a legmelegebb)

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Celtek Clown Fish L/XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Celtek Clown Fish L/XL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Celtek Clown Fish L/XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Celtek Clown Fish L/XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Celtek Clown Fish L/XL.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ