30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

City Boss PUMP TWIN

Termékkatalógus
City Boss PUMP TWIN
Elektromos roller - 25 km/h maximális sebesség, 25 km-es hatótáv, motor teljesítménye: 400 W, 7500 mAh akkumulátor kapacitás
Kód:  SPTcb0021 Termékszám:  8594192730323

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

City Boss PUMP TWIN

City Boss PUMP TWIN nagyon okos közlekedési módot kínál. Az elektromos robogó gazdaságosan elvisz a munkába, az iskolába, a városba és a rövidebb kirándulásokra is. A biztonságos összecsukható mechanizmussal 2 másodpercen belül elforgathatod és kinyithatod, így könnyedén szállíthatod autóban és tömegközlekedéssel is. A robogó maximális sebessége 25 km/h, hatótávolsága pedig 25 km, ami elegendő a rövidebb utakhoz. A robogó váza a repülőkhöz is használt alumíniumból készült, és akár 120 kg terhelést is képes kezelni. A kényelmes vezetést az állítható magasságú, ergonómikus fogantyúval ellátott kormány és a kellően széles és hosszú futófelület biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy a lábad kényelmesen elférjen.

A City Boss PUMP TWIN elektromos robogó legfontosabb jellemzői

  • Elektromos robogó 16 éves kortól alkalmas
  • Összeállítás 2 másodperc alatt
  • Legfeljebb 25 km/h sebesség és 25 km hatótávolság
  • A robogó váza alumíniumötvözetből és magnéziumból készült
  • A vízálló kialakításának köszönhetően esőben is használható
  • 2 üzemmódban a maximális sebesség korlátozására
  • Az egyenlőtlenségek leküzdésére szolgáló gumiabroncsok 
  • Tartós elülső és hátsó lengéscsillapítókkal, amelyek kiküszöbölik a rezgést
  • Megbízható helyszíni megállás az első és hátsó tárcsafékeknek köszönhetően
  • City Boss PUMP TWIN első és hátsó lámpákkal
  • Vízálló vezetés
  • Minőségi Li-Ion akkumulátor 7,5 Ah kapacitással
  • Lehetőség csatlakozni a mobilalkalmazáshoz
  • Fekete szín

2 sebességkorlátozási mód

A kijelzőn lévő gomb segítségével könnyen átválthat két üzemmód között a maximális sebesség korlátozása érdekében. A 15 km / h sebességű lassú üzemmód alkalmas a rossz időjárási körülmények között történő vezetésre és a 25 km / h sebességű gyors üzemmód ideális kényelmi sebességet biztosít.

Nagyon kényelmes utazás

A City Boss V4L 10" átmérőjű, széles gumiabroncsokkal van felszerelve, amelyek könnyedén leküzdhetik még a kisebb egyenlőtlenségeket, és jól illeszkednek a nedves terephez is. A robogó megbízhatóan leáll az első és hátsó mechanikus tárcsafékekkel, és kerekeit sárvédők védik. Elülső és hátsó lámpa is van rajta, ezeket központi akkumulátor táplálja és bekapcsolhatod a kormánykapcsolóval, ahol a kürtgomb is található. A fékezés során a hátsó féklámpa is világít.

Vízálló kialakítás

A robogó vízálló és porálló, lehetővé teszi, hogy még esőben is lovagoljon. Vízálló kijelzővel van ellátva, ahol figyelemmel kísérheted az akkumulátor aktuális állapotát és az aktuális sebességet. Ha okostelefonod mobilalkalmazáshoz csatlakoztatod, az útvonalat a térképen is követheted.

City Boss PUMP TWIN 25 km-es vezetési tartományban

A robogó minőségi Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, melynek teljesítménye 7,5 Ah . Egy töltéssel 25 km-t is megtehetsz. Ez a testtömeg, a terep elrendezés, a vezetési stílus és a kültéri hőmérséklet függvényében változhat. Az akkumulátort egy hordozható töltő segítségével lehet feltölteni, és a töltés kb. 4 órát vesz igénybe. A City Boss PUMP TWIN valóban intelligens módja a mozgásnak és figyelemre méltó élményt nyújt minden utazáshoz.

Méretek:
110 x 110 x 43 cm

Súly:
14,5 kg

Terhelhetőség:
120 kg


Paraméterek

Akkumulátor kapacitás
7,5 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium-ionos Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor kapacitás
7,5 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium-ionos Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: City Boss PUMP TWIN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si City Boss PUMP TWIN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si City Boss PUMP TWIN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte City Boss PUMP TWIN.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ