A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

City Boss PUMP TWIN EXTRA

Termékkatalógus
City Boss PUMP TWIN EXTRA
Elektromos roller - 25 km/h maximális sebesség, 40 km-es hatótáv, motor teljesítménye: 400 W, 12500 mAh akkumulátor kapacitás
Kód:  SPTcb0022 Termékszám:  8594192730330

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

City Boss PUMP TWIN EXTRA

A City Boss PUMP TWIN EXTRA egy rendkívül leleményes közlekedési módot kínál. Az elektromos roller gazdaságosan visz el munkába, az iskolába, a városba és rövidebb kirándulásokra is. Kifinomult összecsukási mechanizmusának köszönhetően 2 másodpercen belül elforgathatod és kinyithatod, így könnyedén szállíthatod autóban és tömegközlekedéssel is. A roller maximális sebessége 25 km/h, hatótávolsága pedig 40 km, ami rövidebb utakhoz elegendő. A roller váza alumíniumötvözetből és magnéziumból készült, és akár 120 kg terhelést is képes kezelni. A kényelmes vezetést az állítható magasságú, ergonómikus fogantyúval ellátott kormány és a kellően széles és hosszú futófelület biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy a lábaid kényelmesen elférjenek egymás után.

A City Boss PUMP TWIN EXTRA elektromos roller legfontosabb jellemzői

  • 16 éves kortól alkalmas az elektromos roller
  • Összeállítás 2 másodperc alatt
  • Legfeljebb 25 km/h sebesség és 40 km hatótávolság
  • A roller váza alumíniumötvözetből és magnéziumból készült
  • Vízálló kialakításának köszönhetően esőben is használható
  • 2 üzemmód a maximális sebesség korlátozására
  • Az egyenetlenségek leküzdésére szolgáló gumikerekek
  • Tartós első és hátsó lengéscsillapítók a rezgések kiküszöbölésére
  • Megbízható megállás az első és hátsó tárcsafékeknek köszönhetően
  • City Boss PUMP TWIN EXTRA első és hátsó lámpákkal
  • Vízálló kijelző a vezetési információkkal
  • Minőségi Li-Ion akkumulátor 12,5 Ah kapacitással
  • Mobilalkalmazáshoz csatlakoztatható 
  • Fekete színű

2 sebességkorlátozási mód

A kijelzőn lévő gomb segítségével könnyen átválthatsz két üzemmód között a maximális sebesség korlátozása érdekében. A 15 km / h sebességű, lassú üzemmód alkalmas a rossz időjárási körülmények között történő vezetésre, míg a 25 km / h sebességű, gyors üzemmód ideális, kellemes utazási sebességet biztosít.

Rendkívül kényelmes utazás

A City Boss PUMP TWIN EXTRA roller 8,5" átmérőjű gumikkal van felszerelve, amelyek könnyedén leküzdik a kisebb egyenetlenségeket. A tartós első és hátsó lengéscsillapítók a kellemetlen rezgéseket is elnyelik. A roller megbízhatóan képes megállni a hátsó mechanikus tárcsafékkel, ráadásul első és hátsó lámpa is van rajta, amelyeket a központi akkumulátor táplál és a kormánykapcsolóval tudod bekapcsolni.

Vízálló kialakítás

A roller víz- és porálló, lehetővé téve, hogy még esőben is használhassad. Vízálló kijelzővel van ellátva, ahol figyelemmel kísérheted az akkumulátor aktuális állapotát és az aktuális sebességet. Ha okostelefonod mobilalkalmazáshoz csatlakoztatod, az útvonalat a térképen is követheted.

City Boss PUMP TWIN EXTRA roller maximum 40 km hatótávolságig

A roller minőségi Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, amelynek teljesítménye 12,5 Ah. Egy feltöltéssel akár 40 km-t is megtehetsz. Mindez a testtömeg, a terepviszonyok, a vezetési stílus és a kültéri hőmérséklet függvényében változhat. Az akkumulátort egy hordozható töltő segítségével lehet feltölteni, és a töltés kb. 7 órát vesz igénybe. A City Boss PUMP TWIN EXTRA roller valóban okos módja a közlekedésnek és rendkívüli élményt nyújt minden utazáshoz.

Méretek:
110 x 110 x 43 cm

Tömeg:
15,5 kg

Terhelhetőség:
120 kg


Paraméterek

Akkumulátor kapacitás
12,5 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium-ionos Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor kapacitás
12,5 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium-ionos Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: City Boss PUMP TWIN EXTRA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si City Boss PUMP TWIN EXTRA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si City Boss PUMP TWIN EXTRA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte City Boss PUMP TWIN EXTRA.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ