A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

City Boss V4 fekete

Termékkatalógus
City Boss V4 fekete
4,5 2 értékelés
Elektromos roller - maximális sebesség 25 km/h, motor 400W, hatótávolság 30km, tömeg 16,6 kg, akkumulátor kapacitás 10,4Ah
Kód:  SPTcb0003 Termékszám:  8594192730033

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

City Boss V4 fekete

A City Boss V4 egy erőteljes elektromos roller, amely 30 km-es körzeten belül bárhová elvisz, a városban, falun, erdőben, munkába és iskolába menet és még sok más módon is bevethető. Nagyon könnyű, összecsukható, könnyedén összehajtogatható néhány másodperc alatt, így beteheted az autóba, magaddal viheted buszra vagy vonatra, ahol éppen szükséged van rá. Az első és a hátsó LED-es lámpákat LED féklámpával egészítették ki. A számos hasznos mutatóval felszerelt kijelző multifunkcionális és transzreflektív a jó láthatóság érdekében még rosszabb látási viszonyok között is. USB porttal is rendelkezik az okostelefon vagy a tablet töltéséhez. A roller megfelel az ISO 12100:2010, az EN 12184:2014 tanúsítványnak a 2006/42/EK irányelvnek megfelelően.

A City Boss V4 elektromos roller legfontosabb jellemzői

  • 400 W teljesítményű elektromos roller 30 km-es hatótávolsággal
  • City Boss V4 szép fekete kivitelben
  • Repülőgép minőségű alumínium szerkezet
  • Az első és a hátsó tárcsaféket elektromos motorfék egészíti ki
  • Li-Ion akkumulátor 10,4 Ah
  • Összecsukható az egyszerű szállítás érdekében
  • Terhelhetőség 150 kg

Erőteljes motor, nagy teljesítményű akkumulátor, akár 30 km hatótávolság

A 10,4 Ah-os Li-Ion akkumulátor nagyon gyorsan tölthető, kb. 4-5 óra alatt teljesen feltölt és az átlagos maximális hatótávolság 30 km. Természetesen kisebb terhelés és kíméletes vezetési mód esetén nagyobb távolságra is képes lehet és fordítva. A nagy teljesítményű 400 W-os motor teljes terhelés mellett is robbanékony. Ha a motort kikapcsolod, a készüléket klasszikus, emberi erővel hajtott rollerként használhatod.

Kiváló minőségű felfújható gumiabroncsok

Ez a roller nagyon jó minőségű kerekekkel rendelkezik, mindkettő felfújható, a gumiabroncs átmérője 10" és szélessége 2,5". Kiváló menetjellemzőkkel büszkélkedhet. Még nedves felületen is rollerezhetsz, hiszen azon is jól tapad. A lengéscsillapító és a sárvédő magától értetődik. A gumiabroncsok cseréjét, a roller felépítésének köszönhetően, minden ezermester meg tudja oldani.

Minőségi fékek, precíz konstrukció, technikai innováció

A 3 vezetési mód (lassú 15 km/h, átlagos 20 km/h, gyors 25 km/h) a jól átlátható kijelzőn állítható be. Az USB töltő porttal felszerelt transzreflektív kijelző áttekinthető és jól látható éjjel, és bármikor megnézheted rajta az olyan alapvető mutatókat, mint például az aktuális sebesség vagy az akkumulátor állapota. A roller praktikus sebességtartó automatikával is büszkélkedhet, amellyel beállíthatod a kívánt sebességet. A roller váza repülőgép-ipari minőségű alumíniumból készült és kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A roller 150-210 cm magas felhasználóknak ideális és 16 éves kortól használható. A hátsó és az első független mechanikus fékeket elektronikus motorfékek egészítik ki a nagyobb hatékonyság érdekében. Az első és a hátsó lámpák, a duda, az irányjelzők, a féklámpa - mind-mind hozzájárulnak a roller előnyös megítéléséhez.


Paraméterek

Akkumulátor kapacitás
10,4 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor kapacitás
10,4 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: City Boss V4 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si City Boss V4 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si City Boss V4 čierna. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte City Boss V4 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ