Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Core Flyte

Termékkatalógus
Core Flyte
Fitness kiegészítő - saját testsúllyal végezhető edzéshez, innovatív gyakorlatokhoz
Kód:  Core001 Termékszám:  865419000009

Core Flyte

A test core izmainak erősítése az egyik legfontosabb feladat, amelyre minden edzés alkalmával oda kell figyelnie, hiszen ezek az izmok rendkívül fontosak az általános fitnesz és a szervezet megfelelő működésének szempontjából a mindennapi életben. Stabilizálják a gerincet, és támogatják azt, így kiküszöbölve a hátfájást, javítva a tartást és a koordinációt. A Core Flyte egy olyan egyedülálló fitnesz eszköz, amely lehetővé teszi, hogy számos olyan gyakorlatot hajthasson végre, amely erősíti a core izmokat az ízületek és az izmok túlzott terhelése nélkül. Az eszközre jellemző technológiát használják például a piloták, a tengerészek, sőt a NASA is alkalmazza. Most már az ön számára is elérhető lesz annak érdekében, hogy még tudatosabb edzésmunkával hozzájárulhasson egészsége megőrzéséhez.

Legfontosabb jellemzők

  • Fejleszti és erősíti a core izmokat
  • Aktiválja a támogató, stabilizáló izmokat
  • Növeli a stabilitást és a mozgáskoordinációt
  • Javítja a tartást, támogatja a gerincet és csökkenti a hátfájást
  • Fokozza az edzés intenzitását és növeli az elégetett kalóriák számát
  • Javítja az anyagcserét
  • Összességében javítja az állóképességet
  • Kompakt, könnyű, helytakarékos
  • Szinte minden sima felületen használható

A titok a golyókbanan rejlik

A Core Flyte technológia a golyók egyenletes elhelyezésén alapul, amely lehetővé teszi az egyenletes mozgást minden sík felületen. Az eszköz minden edzésmunkát hatékonyabbá tesz aztáltal, hogy kifejezetten a core izmokat erősíti. A készülék felső része puhán párnázott annak érdekében, hogy maximális kényelmet biztosítson.

Válassza ki a nehézségi fokozatot

A nehézséget nagyon könnyű az alapján meghatározni, hogy milyen felületen végzi a gyakorlatokat, hogy mekkora nagyságú súrlódást váltanak ki a kerekek az adott felületen. Ennek értelmében a kemény padló jelenti a legkönnyebb edzést a test számára, mive minél keményebb a felület, annál könnyebb a mozgás irányítása. Használhatja padlófelületeken vagy még csúszásmentes edzőszőnyegeken is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Core Flyte Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Core Flyte. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Core Flyte. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Core Flyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Core Flyte.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ