Akvizice ApF HU Shop roku

Cornilleau Sport 250 indoor

Termékkatalógus
Cornilleau Sport 250 indoor
Pingpongasztal - méret cm-ben: 274 x 152,5 x 76, kék szín, DSI biztonsági rendszer, kompakt összecsukható technológia, 3 év garancia, made in France
Kód:  SPTcor013 Termékszám:  3222761326503 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cornilleau Sport 250 indoor

Amennyiben minőségi ping-pong asztalt keres, forduljon szakemberhez!  A Cornilleau pontosan erre a kedvelt sportra specializálódott, s maga az asztal is kiváló paraméterekkel büszkélkedhet. Alvázát gumi profilokkal ellátott erős, 30 mm-es tűzhorganyzott keret alkotja. Az asztallap 19mm-es felületkezelt préselt falemezből készült, amely maximálisan ellenáll a deformációnak, mechanikai sérüléseknek és az időjárás viszontagságainak. Az asztal szétnyitását és összecsukását biztonsági funkcióval erősítették meg, emellett fékrendszerrel ellátott dupla kerekeinek köszönhetően rendkívül egyszerűen mozgatható. Az asztal beltéri használatra, iskolákba, tornatermekbe, játéktermekbe, kezdő és hobbi játékosoknak ajánlott. Az asztal az ITTF Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség által hitelesített.

 

Mit kínál a Cornilleau Sport 250 Indoor?

  • Egyszerű, összecsukható mechanizmust
  • Lehetőséget csak az egyik asztallap felnyitására (ellenfél imitálása)
  • Minőségi alvázat teljes játékfelület alatt
  • Abszolút síkba állítható magasságot
  • Maximális védelmet biztosító biztonsági rendszert
  • Négy dupla kereket fékrendszerrel
  • Hálót függetlenített tartókkal
  • Kék színt
  • ITTF tanúsítványt
  • Három év garanciát az asztallapra

A Cornilleau Sport 250 Indoor összecsukható biztonsági rendszere

A Corneilleau gyártócég különös figyelmet fordít asztalai megfelelő biztonságára, és folyamatosan újabb fejlesztésekkel igyekszik előállni a biztonsági lehetőségek terén. A Sport 250 beltéri asztal COMPACT TECHNOLOGY rendszerrel felszerelt, amely csökkenti a sérülés kockázatát az asztal szétnyitásánál. Ennek köszönhetően az asztallapok szétnyitásával egyidőben az asztal lábai is automatikusan megfelelő síkba kerülnek, s a ping-pong asztal akár 5 másodpercen belül játékra kész.

Biztonsági rendszer játék közben

A Cornilleau Sport 250 Indoor asztal DSI biztonsági rendszerrel büszkélkedhet. Ez lehetővé teszi az asztal automatikus biztosítását és lezárását bármilyen felületen - fű, homok, csempe, stb. Szerkezete 4 biztonsági csavart tartalmaz, valamint 8 + 8 pontos zárrendszerrel rendelkezik, 8 összezáró ponttal kinyitott állapotban és további 8 ponttal összecsukott állapotban. A könnyű kezelhetőség érdekében az asztalt praktikus fogantyúval látták el, így a ping-pong asztal pár másodperc alatt játékra kész. Az asztal lapjának döntése közben 3 biztosító pozícióban állítható meg, aminek köszönhetően olyannyira biztonságos, hogy akár gyerekek is kezelhetik.

 

A Cornilleau Sport 250 Indoor fő paraméterei

  • Hosszúság: 274 cm
  • Szélesség: 152 cm
  • Magasság: 76 cm
  • Tömeg: 74 kg
  • Felhasználás: beltéri
  • Játékfelület vastagsága: 19 mm
  • Tároláshoz szükséges tér: 161 × 74 × 155 cm
  • Keret átmérője: 30 mm
 

Paraméterek

Méret
Szabvány Kész!

Table dimensions

Méret
Szabvány Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cornilleau Sport 250 indoor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cornilleau sport 250 indoor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cornilleau sport 250 indoor.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ