AP+ nový vizuál Shop roku

Craft Active Extreme 2.0 pink

Termékkatalógus
Craft Active Extreme 2.0 pink
3,0 1 értékelés
Póló női, hosszú ujjú, anyaga 100% poliészter, súly: 100g / m2
Kód:  NADob73s

Craft Active Extreme 2.0 pink

Női funkcionális T-shirt Craft Active Extreme ideális sportoláshoz változó intenzitással a mozgás a mérsékelten hűvös, hideg időben. Ergonómiailag kifinomult, hosszú ujjú ing gallérja a nyak és van egy könnyű és rugalmas anyag, ami csinál egy nagy izzadság, és a viselője maximális kényelmet és szabad mozgást.

Legfontosabb jellemzők

  • lapos varratok
  • ergonomikus vágott
  • A perforált része a növekedés légáteresztő
  • Exkluzív könnyű és rugalmas anyag
  • maximális kényelmet

anyag

Aktív Extrém hasznosítja kétrétegű szövet, amelynek alapja áll szál CoolMax Air, amelynek alakja hasonlít egy propeller. Ez az exkluzív anyag található, a belső oldalán a szövet kiváló légáteresztő és hűtő hatás rendkívül gyors szállítás izzadságot a bőrről. A külső oldalán a szövet használunk speciális sokrétű szerkezet szálak amely kiváló hőszabályozás. Ezzel az egyedi anyagok kombinációja a test marad friss és száraz még a legszélsőségesebb körülmények között is.

További információk:

anyaga:
100% poliészter, 51% CoolMax Air
perforált rész - 96% poliészter, 4% elasztán

Paraméterek

Méret
M Kész!
Rendeltetés
Női Kész!

Ruhaméret

Méret
M Kész!

Funkció és méret

Rendeltetés
Női Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Craft Active Extreme 2.0 pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Craft Active Extreme 2.0 pink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Craft Active Extreme 2.0 pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Craft Aktive Extreme 2.0 rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Craft Aktive Extreme 2.0 rosa.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ