A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

CRAFT póló W Seamless piros M / L

Termékkatalógus
CRAFT póló W Seamless piros M / L
Póló Női sport gyors, Coolmax szálak, méret M / L
Kód:  SPT10992 Termékszám:  7318572426931

CRAFT póló W Seamless piros M / L

Sportolás közben a nyáron minden bizonnyal értékelni póló CRAFT zökkenőmentes. Ez a funkcionális ruházat beltéri és kültéri sport forró körülmények között. Prvotřídní rychleschnoucí materiál udrží vaše tělo v suchu a pohodlí i při intenzivním pohybu v jarních či letních dnech. Rendkívül kényelmes anyagból, kombinálva a varrat nélküli törzs és a kiváló teljesítményt nedvességet elvezető és szellőző okai a sport póló, akkor soha nem akar!

legfontosabb jellemzői

  • Úgy tervezték, hogy a sport, meleg időben
  • Gyorsan száradó anyagból és lapos varratok a maximális kényelem
  • Coolmax szálak kiváló nedvesség kezelése és a szellőztetés
  • Lehetséges használata, mint külső, felső és egy alsó réteget
  • Egyszerű, vidám piros kialakítás

Maximális kényelem sportolás közben

Funkcionális ing CRAFT póló Zökkenőmentes úgy tervezték, hogy viselőjük maximális komfort sport.Hatcsatornás poliészter szálak Coolmax kiemelkedik tökéletes könnyű és rugalmas, ráadásul potivých játékok perforált az optimális szellőzést. Gyors szárító hatása ingek alapul hiányában a rugalmas rostok, ami jelentősen megnövelte a nedvességet, és gyorsan száraz helyreáll.T-shirt lehet használni, mint egy felső felső és egy alsó réteg hidegebb időben, például alatt kerékpáros mez. Egyszerű, praktikus fekete kivitelben kiegészíti bármilyen sportos ruhában. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CRAFT póló W Seamless piros M / L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CRAFT T-Shirt Seamless W red M/L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CRAFT T-Shirt Seamless W red M / L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CRAFT T-Shirt Nahtlose W Red M / L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CRAFT T-Shirt Nahtlose W Red M / L.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ