Shop roku Shop roku

Daiwa Exceler LT

Termékkatalógus
Daiwa Exceler LT
5 1 értékelés
Horgász orsó -
Kód:  NJVR000353 Termékszám:  NJVR000353

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Daiwa Exceler LT

A Daiwa Exceler LT orsó minden horgásztúra alkalmával motivál majd. Kiemelkedik kivételesen sima és csendes működésével és alacsony tömegével, ezért megörvendezteti még a legmagasabb elvárásokkal rendelkező horgászokat is. Az ATD fék gondoskodik a horogra akadt hal precíz irányításáról, amely már a kezdetleges, minimális ellenállás esetén is működésbe lép. A Tough Digigear hajtómű lehetővé teszi a fokozott hajtóerőt, miközben meghosszabbítja a fogaskerekek élettartamát is. A felhasznált DS5 karbon anyagnak hála az orsó könnyebb, szilárdabb és tartósabb. A Daiwa Exceler LT orsó olyan erőteljes, hogy még a legnagyobb megpróbáltatást jelentő körülmények esetén is helytáll.

A Daiwa Exceler LT orsó legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű orsó modern dizájnnal
  • Tökéletesen sima működés
  • Az ATD fék biztosítja a horogra akadt halak precíz irányítását
  • A Daiwa Exceler orsóház karbonból készült
  • Tough Digigear fogaskerék kialakítás a fokozott hajtóerőért
  • Színváltozat: arany-fekete

Az alacsony tömeg, szilárdság és tartósság kombinációja

A Daiwa Exceler orsó minden bizonnyal lenyűgöz a csendes oszcilláló rendszerével. Az alumínium Air dob jelentős javulást biztosít az orsó egyensúlyában. Az orsó alumínium fogantyúval és Twist Buster II zsinórvezető görgővel rendelkezik. Az Infinite visszaforgásgátló rendszer hozzájárul a páratlan teljesítményhez. A Daiwa Exceler LT az alacsony tömeg, a szilárdság és a tartósság kifogástalan kombinációja.

Tömege:
185, 205, 215, 240 és 335 g

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Daiwa Exceler LT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Daiwa Exceler LT.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ