0% splátky Siguro 30 dnů na vrácení

DAM Outbreak Floatation Suit S-es méret

Termékkatalógus
DAM Outbreak Floatation Suit S-es méret
Úszómellény - kétrészes, vízoszlop: 8000 mm, nagyon könnyű, kis sűrűségű EPE úszó habbal
Kód:  JVR078523 Termékszám:  5706301601261
DAM Outbreak Floatation Suit S-es méret Megszűnt

DAM Outbreak Floatation Suit S-es méret

A DAM Outbreak Floatation Suit egy két részből álló úszóruha, amelyet a halászati utakra használhat. A ruha nagyon tartós, 100% -os poliészterből készül, és vízálló bevonattal rendelkezik. A 8000 mm-es vízoszlop szintén hozzájárul a magas funkcionalitáshoz. Kiválóan és magas színvonalú dizájnjával kiemelkedik, ami még a legigényesebb halászokat is örömmel fogadja. A ruha megfelel a CE és a nemzetközi szabványoknak, az ISO 12402-5, és kiváló modell a halászfelszerelések számára.

Főbb jellemzők Lebegő ruha DAM kitörés Lebegőruha Méret S

  • Két darab lebegő ruha
  • 100% poliészterből, vízálló kivitelben
  • DAM Outbreak Floatation Suit 8000 mm vízoszlopkal
  • Kabát puha béléssel
  • Kivehető állítható kapucnis
  • Nyakörv béléssel
  • Megerősített könyökterület
  • Mentési síp
  • Biztonsági nadrág
  • Állítható ládák
  • Fényvisszaverő elemek a térdben
  • Szín: szürke-narancs-fekete

Nagyon kényelmes és praktikus kabát

A DAM Outbreak Floatation Suit egy nagyon kényelmes kabátot tartalmaz, puha béléssel és levehető, állítható meleg kapucnivalral, amelyet széles körű csúcs egészít ki. A kabát gallérja belső fleece béléssel rendelkezik, amely hozzájárul a termikus kényelemhez. A könyökterület megerősítve van, és az ujjak végeit széles, rugalmas tépőzárakkal, tépőzáras rögzítéssel egészítik ki. A motorháztető, a váll és a mandzsetta fényvisszaverő elemekkel van ellátva. A dzseki kitűnően illeszkedik a zsebek tökéletes szervezéséhez. Két nagy cipzáras zseb kerül a mellkasra, a másik kettő pedig alul. Van egy kisebb belső zseb is a különböző dolgokhoz. Az eső elleni védelem és a szél védi Önt egy tartós, kétirányú cipzárral. A kabát biztonsági sípot is tartalmaz.

Tartós nadrág

A DAM Outbreak Floatation Suit második része egy nagyon tartós és kényelmes nadrág állítható vállpántokkal. A térd és az ülés területe megerősödik, és a kabáthoz hasonlóan a nadrágot tükröző térdelemekkel látják el . A lábfejeket egy tépőzárral lehet beállítani, hogy pontosan illeszkedjen a kívánt helyre. A nadrágnak még két zsebbel zárható zsebe van. A DAM Outbreak Floatation Suit kétdimenziós öltöny egy kiváló minőségű öltöny, amely kitűnő funkcionális tulajdonságai miatt optimális kiegészítője a halászfelszerelésnek.

Méret:
S

Paraméterek

Nemzetközi méret
S Kész!
Méret
S Kész!

Méret

Nemzetközi méret
S Kész!

Méret

Méret
S Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAM Outbreak Floatation Suit Velikost S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DAM Outbreak Floatation Suit Veľkosť S.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ