Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Deeper Fishfinder CHIRP+ Exkluzív téli csomag

Termékkatalógus
Deeper Fishfinder CHIRP+ Exkluzív téli csomag
5 1 értékelés
Halradar - dobó, drót nélküli, tápellátás: 5V 2A, víz hőmérséklet mérés és gps vevő, akkumulátor üzemidő 6 óra, max. mélység: 100 m, hatótávolság: 100 m, 675 kHz (7°) / 290 kHz (16°) / 100 kHz (47°) Hz frekvencia, alsó szkennelés
Kód:  JVR082936a Termékszám:  4779032950572

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Deeper Fishfinder CHIRP+ Exkluzív téli csomag Megszűnt

Deeper Fishfinder CHIRP+ Exkluzív téli csomag

A Deeper Fishfinder CHIRP + a végső casting smart sonar GPS és Wi-Fi támogatással. A CHIRP technológiának köszönhetően folyamatosan továbbítja a frekvenciákat alacsonyról magasra, így a szondaadatok tisztábbá válnak a nagyobb felbontás mellett. A szonár rendkívüli pontossága stratégiai előnye annak, hogy több halat fogj és gyorsabban. Az 1 cm-es célfelbontás megkönnyíti a célfajok azonosítását, még akkor is, ha egy nagy halakhoz tartozik, miközben a legkisebb csalit is figyeli a függőleges vonóhálóban. Ezenkívül a CHIRP technológia biztosítja a pontos szonár leolvasást még nagyon sekély vízben vagy 100 m mélyen is, és a halak 15 cm-re találhatók a víz felszínétől.

A Deeper Fishfinder CHIRP + főbb jellemzői

  • Öntött intelligens szonár
  • GPS és Wi-Fi támogatással
  • A CHIRP technológiával az extrém szonár pontosság érdekében
  • A Deeper Fishfinder CHIRP megkülönbözteti a célt 1 cm-re
  • Pontos értékek sekély vízben akár 100 m mélységben is
  • Három sugárzási frekvenciával a gyorsabb észlelés érdekében
  • Tótérképek készítésének lehetősége
  • 4 halászati móddal a halászati módszer szerint
  • Minden információ egy helyen a Deeperrel
  • Nagyon gyors töltés
  • Nagyon tartós műanyagból, titán betétekkel
  • -20 ° C- ig képes ellenállni
  • Szín: zöld

Beépített GPS modullal

Összesen három frekvencia segítségével felfedezheted, hogy a halak mikor gyűlnek össze gyorsabban. A keskeny gerenda viszont lehetővé teszi a célfaj megtalálását a nagyon erős jég ellenére. Az A-GPS-vel felszerelt beépített GPS-modul tótérképeket készíthet partról, kajakból vagy jégből. A térképeket automatikusan elmenti a Deeper Lakebook, amely személyes halászati naplójává válik.

A Sonar Deeper pontosan beolvassa a 100 m mélységet

A mélyebb Fishfinder CHIRP + nagyon nagy teljesítményt kínál. Teljesen pontos szkennelés akár 100 m mélységig is. Saját Wi-Fi jelet generál, így akár 100 ms-ig is átadhatja azt a teljes bizalommal, hogy a kapcsolat megbízható. A Sonar 4 vadászmódot is kínál, amelyeket az adott halászati stílusának megfelelően választhatsz. Használható halak csónakból vagy kajakból, partról és akár lyukakkal történő halászatához is.

Mélyebb az összes szükséges információhoz

A könnyen használható alkalmazás segítségével láthatod a halakat, a vegetációt, a textúrát és a körvonalakat, az alsó anyag keménységét és konzisztenciáját. A Deeper emellett információkat nyújt a hőmérséklettől és a víz mélységétől, beállítja a szonár érzékenységét, és tartalmaz egy hagyományos tűlyuk mutatót. Ezen felül különféle riasztásokat és ikonokat is beállíthatsz. Minden, amire szükséged van.

Kiváló minőségű és kompakt

A Sonar Deeper vezeték nélküli, kompakt és nagyon könnyű kialakítással rendelkezik. Még egy kis horgásztáskában és akár zsebben is elfér. Teljesen feltölthető mindössze 75 perc alatt, az akkumulátor 80% -a 45 perc alatt töltődik fel. Legfeljebb 6 óra tart, attól függően, hogy a GPS be van-e kapcsolva. Nagyon tartós ABS műanyagból, titán betétekkel és szilikon tömítéssel. Nemcsak a víznek, hanem a -20 ° C- ig tartó hőmérsékletnek is ellenáll . A mélyebb Fishfinder CHIRP + -nek nem szabad hiányoznia egyetlen halászfelszerelésből sem.

Súly:
90 g

Átmérő:
65 mm


Paraméterek

Típus
Dobó Kész!
Tápellátás
5V 2A Kész!
Csatlakozás
Vezeték nélküli Kész!
Maximális mélység
100 m Kész!
Frekvencia
675 kHz (7°) / 290 kHz (16°) / 100 kHz (47°) Hz Kész!

Típus

Típus
Dobó Kész!
Tápellátás
5V 2A Kész!
Csatlakozás
Vezeték nélküli Kész!

Sonar funkciók

Maximális mélység
100 m Kész!
Frekvencia
675 kHz (7°) / 290 kHz (16°) / 100 kHz (47°) Hz Kész!
Szonar lefedettség
47 ° Kész!
Maximális távolság a vevőtől
100 m Kész!
Szkennelési irány
Alsó Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemidő
6 óra Kész!

Speciális funkciók

Funkciók
Víz hőmérséklet mérés, GPS vevő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Deeper Fishfinder CHIRP+ Exkluzív téli csomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Deeper Fishfinder CHIRP+ Exkluzivní zimní balíček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Deeper Fishfinder CHIRP+ Exkluzívny zimný balíček.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ