AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Delphin Activ Neoprén kesztyű

Termékkatalógus
Delphin Activ Neoprén kesztyű
4,2 6 értékelés
Horgász kesztyű - csúcskategóriás, elasztikus neoprénből az ideális illeszkedésért, tépőzáras rögzítéssel a csuklón, a hüvelykujj és a mutatóujj végek felhajthatók a finomabb manipulációhoz, csúszásgátló gumibevonatos tenyérrész
Kód:  JVR069948NAD Termékszám:  JVR069948NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Delphin Activ Neoprén kesztyű Megszűnt

Delphin Activ Neoprén kesztyű

Szeretsz halászni és kiváló minőségű elasztikus neoprén kesztyűt keresel? Ha igen, akkor a Delphin Activ megfelelő választás a számodra. A rugalmas neoprén anyagnak köszönhetően körbeöleli a kezet, és a finom munkálatok közben is úgy érzed majd, mintha csak rádöntötték volna. A Delphin Activ kesztyű tépőzárral rögzíthető a csuklónál. Ezenkívül a kesztyűn egy varrott, húzózsinórral ellátott pánt található, amely tovább növeli a kényelmet a felhúzás után. A kiegészítő nagy előnye, hogy a hüvelyk- és mutatóujj lehajtható felső izületekkel rendelkezik. Ezt a pluszt különösen akkor értékeled majd, ha azonnali precíz munkák elvégzésére van szükség.

A Delphin Activ kesztyű legfontosabb jellemzői

  • Elasztikus neoprén anyagból készült
  • Gumírozott csúszásgátló kezelés a tenyéren
  • Tépőzáras rögzítés a csuklón
  • Lehajtható izületek a kesztyű hüvelyk- és mutatóujján
  • Szín: zöld

A Delphin Activ kesztyűt nem szabad kihagyni

A kesztyű tenyere gumírozott, csúszásmentes kivitelű, varrott, profilozott gumirétegből áll, amely segít jobb fogást biztosítani a bot tartásakor. Ezen kívül a hüvelyk- és mutatóujj izületei a tenyér oldalán csúszásmentes bevonattal vannak ellátva, amely a gumival ellentétben nem rendelkezik éles peremekkel. Ez azt jelenti, hogy még a legfinomabb zsinór sem sérülhet meg!

Méretek:
L és XL


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Delphin Rukavice neoprénové Activ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Delphin Rukavice neoprénové Activ.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ