Shop roku 30 dnů na vrácení

Delphin Chimera

Termékkatalógus
Delphin Chimera
5 1 értékelés
Horgász orsó -
Kód:  JVR069869NAD Termékszám:  JVR069869NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Delphin Chimera

Olyan jó minőségű üresjáró tekercset keres, amelyet teljesen új alkatrészeApproxől készítenek? Ha igen, akkor itt vagy a Delphin Chimerára. A segédcsapágyak helyét hosszú évek tapasztalatai alapján tervezték, hogy biztosítsák a problémamentes és rendkívül egyenletes működést. A Delphin Chimera tekercs legnagyobb előnye a szénféApproxetét, amely páratlan ebben az árkategóriában! Ezek az alátétek lehetővé tették a tekercs létrehozását hihetetlen 15 kg-os fékkel. Egy másik nagy előnyt jelent a vonal gyors feltekercselése, a fogantyú forgatásával akár 5,5 is forgatható a rotor . A kitűnő tervezésnek köszönhetően szó szerint beleszeret ennek a segítőnek.  

A Delphin Chimera Reel legfontosabb jellemzői

  • Szabadonfutó fék
  • Nagyon kellemes és egyenletes futás
  • Carbon féApproxetétek
  • Alacsony tömeg
  • Tekercs méret 40 vagy 60

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Delphin Chiméra. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Delphin Chimera.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ