A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Delphin RS fotel

Termékkatalógus
Delphin RS fotel
4,7 3 értékelés
Horgász szék -
Kód:  JVR058828 Termékszám:  8586016328311 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Delphin RS fotel

Te is egyike vagy azoknak az embereknek, akik szeretik az idejüket a természetben tölteni? A gyönyörű nyár során te is szereted magad mögött hagyni a tömött várost a nyugodt vidékért? A Delphin RS fotelnek hála a kényelmet nem kell otthon hagynod, azt a természetben is élvezheted. A sötétzöld színű fotel egy középkategóriás modell, amely olyan komfortot nyújt számodra, amit nem tudsz majd feladni.

Mit nyújt számodra a Delphin RS fotel?

  • Egy praktikus fotelt utazásaidhoz
  • Kiváló, ergonómikus háttámlát
  • Lehetőséget ad két Delphin Arctic fűtőelem behelyezésére
  • A stabil ülés kényelme a természetben
  • Kényelmet az otthontól távol is
  • Tetszetős sötétzöld dizájnt

Kényelmes utazás

Az erős szerkezet ellenére a fotel könnyedén állítható és összehajtható. Hála a mindössze 70 x 70 x 30 cm-es méreteknek, és a 6,6 kg-os tömegnek, könnyedén magaddal viheted utazásaidra. Hű társaddá válhat a teraszon, vidéken, a természetben vagy akár halászás közben is.

Kényelmes ülés

A fotel ülőfelülete 52 × 52 cm, amely a földtől 35-48 cm-es magasságban van. A maximális kényelemről az ergonómikus háttámla gondoskodik, amelynek magassága 70 cm. Hála a háttámla megerősített lumbális részének, akár órákon át is kényelmesen lehet benne ülni - és a hátfájástól sem kell aggódnod. A háttámla dőlésszögét könnyedén változtathatod a kartámaszok mozgatásával, így a fotelben ülve is könnyedén állíthatod azt. A termék egyik nagy előnye a cipzáras háttámla, amelybe két darab Delphin Arctic melegítőt helyezhetsz (nem tartozék) - és élvezheted a meleg fotel nyújtotta kényelmet. Ilyen kényelemben még otthon sincs részed. A szövet egyaránt tartós és könnyen tisztítható. A fotel maximális terhelése 180 kg.

 

Paraméterek

Típus
Szék Kész!

Típus

Típus
Szék Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Delphin Křeslo RS . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Delphin Kreslo RS.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ