Shop roku Shop roku

Denver Fitnessband Bluetooth 4.0 Pink

Termékkatalógus
Denver Fitnessband Bluetooth 4.0 Pink
4,0 1 értékelés
Okoskarkötő - aktivitásfigyelés, alvásfigyelés, 0.49" OLED kijelző, Li-Pol 40mAh akkumulátor, USB, lépésszámláló, kalóriaszámláló, hívás- és SMS kijelzés, Android 4.3-tól és iOS 7.0-tól felfelé
Kód:  DVR150b Termékszám:  5706751025143

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Denver Fitnessband Bluetooth 4.0 Pink

Ha Ön is azok közé tartozik, akik sportteljesítményüket részletesen szeretnék megfigyelni, akkor ez a fitnesz karkötő ideális választás. A karkötő napközben az összes aktivitását méri, a futást, a kerékpározást, a gyaloglást vagy a fitnesz edzést. Éjszaka is használható, ekkor a karkötő az alvás teljes idejét és minőségét figyeli. Nagyon hasznos funkció a lépésszámláló, a távolságmérő, a kalóriaszámláló, a Bluetooth és az ébresztőóra. Mérete révén a karkötő nem zavarja mindennapi élete során, ugyanakkor divatos kiegészítőként is funkcionál.

Legfontosabb jellemzők

  • Ideális nappali és éjszakai aktivitásának nyomonkövetéséhez
  • Rengeteg hasznos funkció
  • Készenléti idő: akár 5 nap
  • Rezgő jelzés figyemeztet a bejövő hívásra és SMS-re
  • Beépített Li-ion polimer akkumulátor
  • Csatlakoztatás Bluetooth 4.0-n keresztül

Támogatott eszközök:

Android 4.3 Bluetooth 4.0-val vagy felfelé 
iPhone/iPad iOS 7.0-től fellfelé 

 
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Denver Fitnessband Bluetooth 4.0 Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Denver Fitnessband with Bluetooth 4.0 function růžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Denver Fitnessband with Bluetooth 4.0 function ružový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Denver Fitnessband mit Bluetooth 4.0-Funktion rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Denver Fitnessband mit Bluetooth 4.0-Funktion rosa.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ