A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Tartásjavító hátpánt

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Hát
(37)
Boka
(5)
Vádli
(5)
Térd
(5)
Váll
(5)
Méret
120 cm
(2)
L
(3)
L/XL 
(2)
M
(4)
S
(3)

A tartásjavító mindazok számára hasznos, akik hátfájástól szenvednek, és a fájdalom akadályozza őket a szokásos napi tevékenységek végzésében. A testtartásjavító célja, hogy a fájdalmas területeket a legtermészetesebb helyzetben tartsa, és így enyhítse a fájdalmat. De milyen szempontok fontosak tartásjavító pánt választásakor? És hogyan kell helyesen feltenni? Tanácsot adunk.

Tovább

Tartásjavító hátpánt - 5 fő funkció

A hátmerevítő (más néven tartásjavító hátpánt, testtartásjavító, hátegyenesítő, stb.) célja, hogy a gerincet fiziológiailag egészséges helyzetben tartsa. Alkalmas a legyengült hát erősítésére, illetve a hát- vagy hasizmok nyújtására. Általában úgy tervezik, hogy egész nap viselhető legyen. Melyek a tartásjavító fő funkciói?

  1. A védő funkció megakadályozza az ágyéki gerinc sérülését vagy károsodását.
  2. A támogató funkció a megfelelő testtartást biztosítja, amely csökkenti az izom- és ízületi fájdalmakat, vagy azok kialakulásának veszélyét.
  3. A megelőző funkció kiküszöböli a helytelen testtartást és óv az átfázás ellen. Kifejezetten az elasztikus, széles hátmerevítő nagy segítség lehet a szabadban való munkavégzés során.
  4. A gyógyító funkció komoly segítség hátfájás, vagy sérülésekből, például gerincsérvből történő gyógyulás során.
  5. A pihentető funkció kellemesebb közérzetet biztosít, mivel a tartásjavító viselése általában kényelmes.

i

Ha orvosi eszközként akarsz tartásjavítót viselni, konzultálj szakemberrel. Az ortopéd sebésznek az egészségügyi problémáid alapján kell felírnia a tartásjavító hátpánt használatát. A hátmerevítő árát az egészségbiztosítás megtéríti.

Testtartásjavító - Melyiket válasszam?

Tartásjavító pánt sokféle formában kapható. Nézzük, milyen típusok léteznek? Mindegyik hátmerevítő típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Tartásjavító derékmerevítő

A derékmerevítő az ágyéki gerincfájdalomban szenvedők, vagy porckorongsérvvel vagy neurodegeneratív gerincbetegséggel küzdők számára hasznos. Veseövként (melegítőövként) is használják, mert hasznos a vese- és húgyúti megfázások megelőzésére.

Akupresszúrás hátmerevítő deréköv

Az akupresszúrás hát merevítő deréköv kemény kidudorodásokkal stimulálja a test akupresszúrás pontjait. Teljes hátmasszázst nyújt, amely kellemes módon frissíti és élénkíti a testet és enyhíti a fáradtságot.

Tartásjavító hátpánt, vagy tartásjavító fűző

A tartásjavító hátpánt egy hátmerevítő eszköz, amelynek szorító pántjai a gerinc felső részét is rögzítik. Helyes testtartást biztosít, és fájdalomcsillapító hatása is van. Alkalmas nehéz munkát végző vagy hátfájástól szenvedő embereknek. Hátmerevítő néven is kapható. Néha tartásjavító fűző névvel is illetik.

Mágneses deréköv

A mágneses hát merevítő derékövben található mágnesek serkentik a vérkeringést és melegítik a csípőt és a derekat. A mágneses deréköv nem alkalmas pacemakerrel rendelkező betegek számára.

Tartásjavító derékmerevítő
Tartásjavító deréköv

Tartásjavító hátpánt
Tartásjavító hátpánt

Tartásjavító pánt - hátmerevítő
Tartásjavító pánt

Létezik tartásjavító merevítéssel, vagy anélkül. A merevítés nélküli tartásjavító inkább támogató és melegítő hatású, míg a fém- vagy műanyag merevítéssel ellátott tartásjavító erősebb konstrukcióval rendelkezik, és nagyobb mértékű hátmerevítést biztosít.

Tartásjavító hátpánt gyerekeknek
Tartásjavító hátpánt gyerekeknek - Használata a gyermekek testtartására nagyon rövid időn belül pozitív hatással van.

Tartásjavító hátpánt gyerekeknek

A tartásjavító hátpánt gyerekeknek javítja a gyermekek testtartását és erősíti a törzs középső részének izmait. Viselete maximálisan kényelmes, kialakítása rendkívül diszkrét, így ruházat alatt is viselhető. A tartásjavító hátpánt gyerekeknek a lazább használatot is lehetővé teszi, amely azt jelenti, hogy csak akkor húzódik meg, ha a gyermek mozog, s arra ösztönzi, hogy kiegyenesedjen. Alkalmas mindennapi viseletre, akár otthon, akár az iskolában, akár sportolás közben.

Tartásjavító hölgyeknek

A kifejezetten csajoknak tervezett testtartásjavító segít kompenzálni a nagyobb mellbőségből fakadó nehézségeket. Diszkrét viseletről van szó, de segít tehermentesíteni a gerincet. A tartásjavító észrevétlenülgondoskodik arról, hogy mindenhol helyes testartással, önbizalommal telve és fájdalom nélkül jelenj meg.

Tartásjavító heveder

Irodai környezetben a rosszul beállított dolgozóasztal-szék-monitor kombó előbb-utóbb hátfájdalmakhoz vezet. Az ergonomikus irodai tér remek kiegészítője lesz a tartásjavító heveder, amely láthatatlanul, a ruha alatt gondoskodik róla, hogy a nyolc óra munka ne szenvedés legyen. Szintén különböző méretekben kapható.

Testtartás javító - Milyen anyagokból készülnek?

A tartásjavítók a rendeltetésüktől függően különböző anyagokból készülnek. Leggyakrabban nájlon, neoprént és elasztán tartásjavító található a piacon. A legfontosabb szempont, hogy a tartásjavító rugalmas legyen és jól illeszkedjen a testhez.

  • A neoprén tartásjavító melegíti és szilárdan tartja a derekat. A neoprén meleg anyag, amely jól tartja a hőt, szilárdan rögzíti az érintett területeket és kényelmes, ezáltal a téli időszakban a leghasznosabb.
  • Az elasztán tartásjavító rugalmas és jól nyújtható. Gyakran kombinálják más anyagokkal.
  • A nejlon tartásjavító rugalmas, légáteresztő, és viselése csaknem olyan kényelmes mint a természetes szálból készült anyagoké.
  • A hőszabályozó anyag fenntartja az optimális hőmérsékletet a csípő területén. A hatékony használathoz merevítésre van szükség.
  • A légáteresztő anyag nagyon kényelmes és ideális a hőérzet fenntartásához. Ebben az esetben is szükség van merevítésre.

A tartásjavító gond nélkül viselhető ruházat alatt otthon, a munkahelyen, és testmozgás során is.

Tartásjavító - Milyen méretre van szükségem?

A méretjelölések megegyeznek a ruházatéval, így az XS (extra kicsi) és az XXL (extra extra nagy) közötti tartományban minden mérettel találkozhatsz. A tartásjavítónak a derekad köré kell illeszkednie, ezért választás előtt mérd meg magad és ez alapján határozd meg a szükséges méretet. A tartásjavító pánt mérete mindig fel van tüntetve a termékleírásban.

i

A helyes testtartás kialakításában vagy megőrzésében nem csak tartásjavító segíthet. Az ülőpárnák segítenek a helyes testtartás felvételében, így csökkenthetik az ülőmunka káros hatásait, s hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé. Ülőpárnákat nem csak a munkahelyen, hanem vezetéshez vagy utazáshoz is használhatsz, otthon pedig rajta ülve az olvasás vagy a társasjáték is kényelmesebb. A kategórián belül léteznek egyensúlyozó párnák, vagy hordozható székmagasítók gyerekeknek.

A tartásjavító hátpánt használata: Hogyan kell viselni?

Az tartásjavívó hátpánt leggyakrabban tépőzárral van felszerelve, amellyel tetszőleges szorosságúra állíthatod a tartásjavítót. Az általános eljárás a következő:

  1. A tartásjavítót tükör előtt vedd fel.
  2. Ügyelj arra, hogy a hátpánt jól illeszkedjen, szimmetrikusan legyen felhelyezve, és hogy a megerősített rész ott legyen, ahol lennie kell.
  3. Húzd meg a hátul lévő csatokat/szíjakat, és rögzítsd úgy, hogy ne szorítson túlságosan.

i

Mit nyújt a jó tartásjavító?

A legjobb tartásjavító pánt mindenekelőtt enyhíti a fájdalmat. Ugyanakkor fontos, hogy kényelmes legyen, tökéletesen illeszkedjen, és ne okozzon gondot akár az egész napos viselése sem.

Hátmerevítő ár

A legolcsóbb testtartásjavítók ára 5000 forinttól indul. Ezek többnyire egyszerűbb tartásjavító derékövek. 10 és 20 ezer forint között a kínálat jelentősen kiszélesedik, míg 20 ezer forint felett leginkább az egész hátat rögzítő tartásjavító hátmerevítők találhatók.

Nem tudsz választani? Néha a legtöbbet azok véleménye segít, akik már kipróbálták a neked tetsző termékeket. Tartásjavító vélemények oldalunkon különféle paraméterek szerint rangsoroltuk a termékeket, úgymint népszerűség, vásárlói értékelés, panaszok, és akciós ár. Ha nem akarsz túl sokat fizetni az ideális tartásjavító pántért, olcsó hátmerevítők oldalunkon biztos lehetsz benne, hogy a legalacsonyabb árakat találod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Testtartást javító hátpánt Raktáron változat szerint
Bandázs - hátszorító
4 090 Ft

2.
HMS BR071 stabilizációs öv Szállításra kész 3 db
Tartásjavító pánt - a stabilizáló öv segít korrigálni a hát testtartását, és ugyanakkor tehermentesíti az ágyéki gerincet edzés vagy ülő életmód során
6 690 Ft

3.
HMS PS1121 stabilizációs öv Szállításra kész 2 db
Tartásjavító pánt - HMS stabilizáló öv megerősítésekkel, 90-100 cm hosszúságú
5 090 Ft

Még több
37 termék
Testtartást javító hátpánt - Bandázs
Típusok
3,8 52×
Testtartást javító hátpánt
Bandázs - hátszorító
4 090 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TIS2211PS23nad
Take it shop önmelegedő deréköv - Tartásjavító pánt
L M XL
Típusok
4,0
Take it shop önmelegedő deréköv
Tartásjavító pánt - önmelegítő öv turmalin mágnesekkel, védi a hátsó területet a hidegtől vagy az átfújástól. Alkalmas minden sporttevékenységhez és alkalmi viselethez. M-es méret 70-80 cm-es derékbődéghez
8 190 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtkit001nad
4,3
HMS BR071 stabilizációs öv
Tartásjavító pánt - a stabilizáló öv segít korrigálni a hát testtartását, és ugyanakkor tehermentesíti az ágyéki gerincet edzés vagy ülő életmód során
6 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTMPban080
4,0
HMS PS1121 stabilizációs öv
Tartásjavító pánt - HMS stabilizáló öv megerősítésekkel, 90-100 cm hosszúságú
5 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTMPban082
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, fekete, 1 db - Kineziológiai tapasz Típusok
4,5 26×
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, fekete, 1 db
Kineziológiai tapasz - kineziológiai, hosszú 5 m, széles 5 cm, fekete színű
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MMMSPO1025
4,7 10×
Mueller Adjust-to-fit derékmerevítő
Tartásjavító pánt - enyhíti a derékfájdalmat, csökkenti az izmok feszességét és fáradtságát, légáteresztő hipoallergén anyag, nem tartalmaz latexet
21 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTreh0002
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, kék, 1 db - Kineziológiai tapasz Típusok
4,5 26×
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, kék, 1 db
Kineziológiai tapasz - kineziológiai, hosszú 5 m, széles 5 cm, kék színű
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MMMSPO1021
4,4 10×
Mueller Adjustable Back Brace
Tartásjavító pánt - megerősített kivitel, melegen tart
15 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTif1327
4,2
McDavid Waist Trimmer
Bandázs - hátszorító, mérete: UNI
11 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT2248
4,4 16×
LifeFit BN501 hátmerevítő
Bandázs - hátszorító, mérete: UNI
6 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTms0115
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, rózsaszín, 1 db - Kineziológiai tapasz Típusok
4,5 26×
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, rózsaszín, 1 db
Kineziológiai tapasz - kineziológiai, hosszú 5 m, széles 5 cm, rózsaszín színű
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MMMSPO1023
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, testszínű, 1 darab - Kineziológiai tapasz Típusok
4,5 26×
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, testszínű, 1 darab
Kineziológiai tapasz - kineziológiai, hosszú 5 m, széles 5 cm, testszínű színű
3 090 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MMMSPO1024
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, sárga, 1 db - Kineziológiai tapasz Típusok
4,5 26×
FIXAtape Kinesio Standard 5 cm × 5 m, sárga, 1 db
Kineziológiai tapasz - kineziológiai, hosszú 5 m, széles 5 cm, sárga színű
2 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MMMSPO1022
3,7
Gymbeam Simple Deréköv
Bandázs - hátszorító, mérete: S
3 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym476
5,0
HMS PS121 stabilizációs öv
Tartásjavító pánt - stabilizáló öv megerősítésekkel
5 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTMPban081
4,7 10×
Mueller Adjust-to-fit derékmerevítő
Tartásjavító pánt - enyhíti a derékfájdalmat, csökkenti az izmok feszességét és fáradtságát, légáteresztő hipoallergén anyag, nem tartalmaz latexet
20 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTreh0002
3,3
ONE FITNESS PS168 mágneses stabilizáló öv
Tartásjavító pánt - a ONe Fitness bR168 mágneses stabilizáló öv enyhíti az ágyéki gerinc fájdalmát és duzzanatát
4 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTMPban083
HMS BR1603 karcsúsító
Tartásjavító pánt - a karcsúsító öv a hiányosságok elfedésére szolgál, ugyanakkor elősegíti a zsírszövetek elégetését, szélessége 20 cm, hossza 110 - 112 cm
3 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTMPban070
ONE FITNESS BR160 karcsúsító
Tartásjavító pánt - nők és férfiak számára tervezett öv segít elrejteni a túlsúlyt és elfedni a test problémás területeit, például a derékon és a hason lévő hiányosságokat, az öv viselhető a fitneszgyakorlatok és a mindennapi tevékenységek során is
3 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTMPban067
5,0
HMS PS121 stabilizációs öv
Tartásjavító pánt - stabilizáló öv megerősítésekkel
5 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 01.
Termékkód: SPTMPban081
3,7
Gymbeam Simple Deréköv
Bandázs - hátszorító, mérete: M
3 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 04. 04.
Termékkód: SPTgym470
3,7
Gymbeam Simple Deréköv
Bandázs - hátszorító, mérete: 120 cm
3 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 04.
Termékkód: SPTgym471
5,0
Stormred SlimBelt Mint
Fitness öv - a hatékony zsírégetéshez, növeli a testhőmérsékletet és az izzadási sebességet, anyag neoprén, a külső réteg hatékonyan elnyeli a nedvességet, Tépőzáras, méretek 25,5 ×14 cm (hosszúság×szélesség)
Szuper ár
2 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 01.
Termékkód: SPTliv032
4,4 11×
Blackroll Posture 2.0 S / M / L
Ortézis - hátszorító, mérete: L, M és S
21 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 02.
Termékkód: SPTbcr001
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Tartásjavító hátpánt

A Tartásjavító hátpánt kategóriában összesen 37 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tartásjavító hátpánt Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tartásjavító hátpánt A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tartásjavító hátpánt A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tartásjavító hátpánt vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ