AP+ nový vizuál Shop roku

Dirtwash Bike Cleaner koncentrátum 200 ml

Termékkatalógus
Dirtwash Bike Cleaner koncentrátum 200 ml
Utántöltő - a Dirtwash Bike Cleaner utántöltésére, 200 ml-es koncentrátum, vízzel hígítva 1 liter (8 dl vizet kell hozzátenni)
Kód:  SPTms2841 Termékszám:  5013863030591

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dirtwash Bike Cleaner koncentrátum 200 ml Megszűnt

Dirtwash Bike Cleaner koncentrátum 200 ml

 

Bemutatjuk a Dirtwash Bike Cleaner keréktisztító folyadék gazdaságos utántöltőjét. Ezt a koncentrátumot egy 1 literes flakonban vízzel felhígítjuk, majd fokozatosan eloszlatjuk a praktikus szórófejes adagoló segítségével. Ezzel a tisztítószerrel a lakkozott és az érzékeny felületeket, valamint a hajtómű zsíros alkatrészeit is megtisztíthatja. Feloldja a szennyeződéseket és környezetbarát. Savakat nem tartalmaz. Szerezze be ezt a remek segítőt az otthonába!

 

Legfontosabb jellemzők

  • a keréktisztító folyadék gazdaságos utántöltője
  • a lakkozott és az érzékeny felületeket, valamint a hajtómű zsíros alkatrészeit is megtisztítja
  • feloldja a szennyeződéseket
  • kíméletes a felületekhez
  • nem tartalmaz savakat

Alkalmazás: A vízzel való hígítás után elegendő ráfújni a tisztítani kivánt felületekre, majd rajtahagyni 30 másodpercig. Ezt követően egy kefe vagy törlőkendő segítségével a teljes felületet áttörüljük, majd vízzel leöblítjük.

 

 

 

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dirtwash Bike Cleaner koncentrátum 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirtwash čistič kol Bike Cleaner 200ml koncentrát. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dirtwash Bike Cleaner Bike Cleaner 200 ml koncentrát. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dirtwash čistič kol Bike Cleaner 200ml koncentrát. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dirtwash čistič kol Bike Cleaner 200ml koncentrát.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ