30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Dirtwash lánctisztító

Termékkatalógus
Dirtwash lánctisztító
4,0 1 értékelés
Lánctisztító - tartalmaz egy Dirtwash Citrus 75 ml zsírtalanítót
Kód:  SPT10270 Termékszám:  5013863060178

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dirtwash lánctisztító

A lánc rendszeres tisztítása a gondtalan kerékpározás egyik alapja. A piszkos lánc nem működik megfelelően, jobban kopik, emellett hatással van a súrlódásra, így többet kell pedáloznod. Ez a tisztító készlet tartalmaz egy Dirtwash lánctisztító gépet és egy 75 ml-es, citromillatú zsírtalanítót.

A négyoldalú kefe képes tökéletesen lemosni a láncot és megtisztítani mindennemű kosztól, ami beragadt a láncszemek közé. A gép tartós műanyagból készült, a kefék pedig kiszedhetőek, a könnyű tisztításuk érdekében. A lánc tisztítása és rendszeres karbantartása így egyszerű és gyors munka lesz. A citrusos zsírtalanítő környezetbarát.

Fő előnyei

  • Négyoldalú kefék
  • A lánc egyszerű karbantartásához
  • Környezetbarát
  • Leszedhető mosógép
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dirtwash lánctisztító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirtwash čistič řetězů. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dirtwash, čistič reťazí.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ