Shop roku Akvizice ApF HU

DIWEAVE DW-31

Termékkatalógus
DIWEAVE DW-31
Bordásfal - bordásfal: magassága 240 cm, bordásfal, rúd, kőrisfa
Kód:  SPTdw0001 Termékszám:  8594172231376

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DIWEAVE DW-31

Ha sportolsz, és az edzés a szenvedélyed, akkor örömödre válik, ha ezt otthon is megteheted. A Diweave DW-31 bordásfal mindezt lehetővé teszi, többé nem kell idődet azzal töltened, hogy elmész az edzőterembe. A bordásfalnak köszönhetőn tested valamennyi izmát megdolgoztathatod (de elsősorban a felsőtestedet). További előnye még az, hogy jól mutat otthonodban. A falhoz kell rögzíteni, így nem foglal el sok helyet. Évezd a klasszikus bordásfal és a rúd előnyeit egyben.

A Diweave DW-31 borsádfal főbb tulajdonságai

  • Az edzőteremben és otthon egyaránt használható
  • Valamennyi izmot megmozgat
  • Sokoldalú eszköz
  • Minden korosztály számára megfelelő
  • A bordásfal rendszer részei: egy bordásfal, rúd

Alkalmas minden korosztály számára

A Diweave otthoni és edzőtermi használatra is kiváló. Az egész bordásfal rendszer kiváló minőségű fából készült, ez növeli egyediségét és biztonságos is. Az univerzális eszközt valamennyi korosztály használhatja, és az egész testet átmozgatja. Jó móka és jó edzés gyerekeknek, rehabilitációs központokba idősek számára, vagy egyszerűen csak izomerősítéshez.

Bordásfal rendszer különféle eszközökkel

A Diweave DW-31 rendszer részei  egy 145 cm-es bordásfal, egy három szintben állítható magasságú rúd, amelynek legalacsonyabb állása 68 cm. Az egész rendszer kis helyen is elfér, magassága csupán 240 cm.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DIWEAVE DW-31 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Diweave DW-31. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DIWEAVE DW-31.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ