Shop roku Akvizice ApF HU

Egy Umbro Speciali 4 Pro England Méret 9

Termékkatalógus
Egy Umbro Speciali 4 Pro England Méret 9
Cipő Labdarúgás, kenguru bőr, könnyű, végcsapot edzett poliuretán
Kód:  SPT6098 Termékszám:  5052204030814
Egy Umbro Speciali 4 Pro England Méret 9 Megszűnt

Egy Umbro Speciali 4 Pro England Méret 9

Minden jó futballista, függetlenül attól, hogy profi vagy amatőr játékosnak szüksége minőségű csizmát. Labdarúgás szól lábmunka és a nem megfelelő lábbeli tehet. Světoznámá společnost Umbro představuje novou edici Pro England, jež je určena jak pro profesionály, tak i pro začínající hráče. Ez számos fejlett technológiák, amelyek javíthatják a játékélményt, és javítja a játékot.

legfontosabb jellemzői

  • Készült kenguru bőr
  • A Frame technológia stabilitás és kényelem
  • vasbeton merevítő
  • Beleértve a magasabb sarokpánt
  • Tépőzáras lábfej fokozott labda kontroll
  • Szilárd varrás tip
  • FAST FLEX technológia az egyedüli
  • lágyított bélés

Átgondolt minden részletében

Ezek a csizmák öntött kiváló minőségű kenguru bőr és ad tökéletes kényelmet és nagy rúgások. Ezek fel vannak szerelve egy Frame technológia, amellyel tökéletesen feszes a lábszár körül, és biztosítja a tökéletes stabilitás és kényelem. Azt értékeljük a részletes feldolgozó nyelv, amely magában foglalja a csipkék, ezáltal nagyobb felületen érintkezik a labdát. Hála gazdagon varrott futball cipő lábujj hosszabb zavarta a nedvesség vagy a víz. Bőr marad jó alakú jelei nélkül a terjeszkedés.A talp van ellátva Flex technológia biztosítja az állandó rugalmasság és a gyors rugalmasságot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Egy Umbro Speciali 4 Pro England Méret 9
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Umbro One Speciali 4 Pro England velikost 9. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Umbro One Speciali 4 Pro England, veľkosť 9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ein Umbro Speciali 4 Pro England Größe 9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ein Umbro Speciali 4 Pro England Größe 9.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ