30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Egyszemélyes sátrak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Outdoor
(4)
Ultrakönnyű
(2)
Kerékpáros sátor
(1)
Forma
Alagút
(1)
Iglu
(1)
A
(1)
Sátor összetétele
Előszobával
(1)
Egy bejáratos
(2)
Tömeg
0,21 kg
1,8 kg
-
Ponyvák száma
Egyponyvás
(2)
Kétponyvás
(2)
Mélység
91 cm
300 cm
-
Szélesség
105,5 cm
244 cm
-
Magasság
80 cm
105 cm
-
Szűrés

Az egyszemélyes sátor nagyszerű utazási kellék, amely minden igényedet kielégíti. Könnyű súly, kompakt méret és kiváló ár - mindezt és még sok mást kínálnak ezek az eszközök. Lássuk, milyen lehetőségeid vannak a választásnál és mire kell figyelned a megfelelő egyszemélyes sátor kiválasztásához.

Tovább

Miért jó egy egyszemélyes sátor?

Az egyszemélyes sátor ideális megoldás olyan utazók és kalandorok számára, akik a magányt kedvelik, vagy legalábbis olyan szintű magányra vágynak, amelyet a többszemélyes sátrak nem tesznek lehetővé. Egy 1 személyes sátor tökéletesen hordozható és olcsó. Ultrakönnyű változatot keresel? Bizonyos modellek súlya egy kilogrammnál is kevesebb.

Az egyszemélyes sátrak előnyei

  • A legtöbb egyszemélyes sátor könnyű és kényelmesen hordozható.
  • Egy 1 személyes sátor könnyedén elfér a hátizsákodban is.
  • A minőségi egyszemélyes sátrak megfizethetők.

Kis sátor 1 személyes

Sátor 1 személyes


Kínálatunkban kültéri, ultrakönnyű vagy többcélú egyszemélyes sátor típusokat is találsz. Léteznek kerékpáros sátrak is.

Ultrakönnyű egyszemélyes sátrak – 1 kg-nál is kisebb súly

Az ultrakönnyű, 1 személyes sátor különösen azoknak a felhasználóknak fog tetszeni, akik szeretnek könnyű hátizsákkal utazni. Egy ilyen ultrakönnyű egyszemélyes sátor legfeljebb 1 kg-os, a legtöbb esetben egyfalú és igazán kompakt eszköz. A legkönnyebb típus egyszerű szerkezettel és egy héjjal talán még fél kilót sem nyom.

i

Egyrétegű vagy kétrétegű egyszemélyes sátrak

Az egyszemélyes sátor általában könnyebb és kompaktabb. Egy kéthéjú 1 személyes sátor azonban jobban ellenáll a szélnek vagy a vízzel szembeni ellenállásnak.

Az egyszemélyes sátrak pontos paraméterei

Az egyszemélyes sátrak, mint minden más sátor esetén van néhány alapvető paraméter, amelyekre érdemes összpontosítani a választáskor. Anyag, vízállóság, bejáratok száma - ezeket a szempontokat mind figyelembe kell venned, amikor egyszemélyes sátor típust vásárolsz.


A legjobb sátor 1 személyes

Az ultrakönnyű, 1 személyes sátor dupla fallal duralumínium szerkezetű típus, amelyre még nehéz körülmények között is számíthatsz.

Hogyan válaszd ki a legjobb egyszemélyes sátor típust, amely megfelel az ízlésednek? Inspirálódj vásárlóink tapasztalataiból, és nézd meg legjobb 1 személyes sátor kínálatunkat.

Milyen anyagokból készülnek az egyszemélyes sátrak?

Egyszemélyes sátrak különböző anyagokból készülhetnek. A legtöbb modell esetében általában a nejlont és a poliésztert részesítik előnyben tartósságuk és könnyűségük miatt. A kiváló minőségű egyszemélyes sátor típusok vastagabb anyagokból készülhetnek, mint például a ripstop nylon, amely szakadás- és kopásálló.

i

A vízállóság is fontos. A 3 000 mm WS vagy magasabb vízállósági besorolású egyszemélyes sátrak teljesen vízállónak számítanak, és megvédhetnek a hevesebb esőkben is. Vedd figyelembe a sátor aljzatát is - a magasabb értékek jobbak a talajnedvesség elleni védelem szempontjából.

Egy egyszemélyes sátor a felszerelésnek is elegendő helyet biztosít

Szinte minden egyszemélyes sátor típust úgy terveztek, hogy elegendő helyet biztosítson egy személynek és a felszerelésének is. A sátor kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy mennyi helyre van szükséged a kényelemhez. Egyes egyszemélyes sátrak akár 1 m-es belmagasságot is kínálnak, így kényelmesen lehet bennük ülni.

Keretes és alagutas egyszemélyes sátrak

Az egyszemélyes sátrak többféle formában kaphatók. Az alagút, az iglu és az A-keretes változatok kialakításukban különböznek ugyan, de mindegyiknek megvannak a maga előnyei. Az alagútsátrak tágasak, az iglu sátrak jól szigeteltek, az egyszemélyes sátrak A-keretes változatai pedig gyors és egyszerű felállítást tesznek lehetővé.


Kis sátor 1 személyes
Iglu előszobával

1 személyes sátor
Egyszemélyes sátor – alagút egy bejárattal

Egyszemélyes sátor
A-keretes sátor


A kényelem és a biztonság érdekében érdemes meggyőződni arról, hogy az egyszemélyes sátor szélálló-e. Különösen akkor fontos ez, ha olyan területekre tervezel utazni, ahol kedvezőtlenek a körülmények.

Praktikus egyszemélyes sátor előszobával

Kinézetét tekintve az egyszemélyes sátor többféle változatban kapható. Az apszis vagy előcsarnok az 1 személyes sátor hasznos kiegészítő helyisége, amely személyes tárgyak tárolására alkalmas.

  1. Az egyszemélyes sátor apszissal a kifeszített ponyva talajhoz való rögzítésével létrehozott extra helyet kínál.
  2. Az egyszemélyes sátor előszobája tartórudakkal hozható létre. Ez a változat tágasabb, mint az apszis.

legjobb 1 személyes sátor

Dupla egyszemélyes sátor, apszissal az eső és a szél ellen. Tökéletes védelmet nyújt a változó időjárás ellen.

Az egyszemélyes sátrak egyéb funkciói

Milyen egyéb érdekes funkciókkal, tulajdonságokkal és paraméterekkel rendelkezhet még egy egyszemélyes sátor?

  • A BlackOut Bedroom egyedülálló belső felület, amely blokkolja az összes napsugárzást.
  • Az UV-védelem megvéd téged és a sátrat a nap káros sugaraitól.
  • A több bejárat garantálja a sátorba való könnyebb bejutást és a magasabb szintű kényelmet biztosít.
  • Az előtér lehetővé teszi a felszerelés tárolását a sátor alvó részén kívül.

Miért érdemes egyszemélyes sátor mellett dönteni?

Az egyszemélyes sátor összecsukható, így kényelmes és gyors használatot biztosít. Unod a póznák építését? Szeretné a sátrat a lehető leggyorsabban összepakolni? Válassz összecsukható változatot.

i

Mégiscsak többen mentek túrázni? Nézz körül turista sátrak kategóriánkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
5,0
Jurek NANO 1
Sátor - kerékpáros, forma: a, egyszemélyes, szerkezet anyaga: duralumínium, kétponyvás, vízálló, 3000 mm vízoszlop nyomás, tömege: 1,75 kg
58 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTjur1011
Ferrino Grit 1 olive green
Sátor - outdoor és ultrakönnyű, forma: iglu, előszobával és egy bejáratos, egyszemélyes, szerkezet anyaga: duralumínium, egyponyvás, vízálló, 4500 mm vízoszlop nyomás, tömege: 1,3 kg
70 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTferr14683
4,3
Trimm Solo Sand
Sátor - outdoor, forma: alagút, egy bejáratos, egyszemélyes, szerkezet anyaga: durawrap, kétponyvás, vízálló, 4000 mm vízoszlop nyomás, tömege: 1,8 kg
26 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTif2014
Ferrino Lightent 1 Pro footprint grey
Sátoralj - sátorhoz, ultrakönnyű, 1 fő részére; vízzárósság: 8000 mm, tömeg 210 g
15 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTferr14684

Egyszemélyes sátrak

A Egyszemélyes sátrak kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó egyszemélyes sátrak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább egyszemélyes sátrak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb egyszemélyes sátrak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: egyszemélyes sátrak vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ