AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Egyszemélyes sátrak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Expedíciós
(2)
Outdoor
(7)
Ultrakönnyű
(4)
Kerékpáros sátor
(2)
Forma
Alagút
(5)
Iglu
(1)
Sátor összetétele
Apszissal
(3)
Előszobával
(2)
Egy bejáratos
(6)
Tömeg
0,21 kg
1,82 kg
-
Ponyvák száma
Egyponyvás
(2)
Kétponyvás
(5)
Mélység
91 cm
270 cm
-
Szélesség
80 cm
244 cm
-
Magasság
65 cm
100 cm
-
Szűrés

Az egyszemélyes sátor nagyszerű utazási kellék, amely minden igényedet kielégíti. Könnyű súly, kompakt méret és kiváló ár - mindezt és még sok mást kínálnak ezek az eszközök. Lássuk, milyen lehetőségeid vannak a választásnál és mire kell figyelned a megfelelő egyszemélyes sátor kiválasztásához.

Tovább

Miért jó egy egyszemélyes sátor?

Az egyszemélyes sátor ideális megoldás olyan utazók és kalandorok számára, akik a magányt kedvelik, vagy legalábbis olyan szintű magányra vágynak, amelyet a többszemélyes sátrak nem tesznek lehetővé. Egy 1 személyes sátor tökéletesen hordozható és olcsó. Ultrakönnyű változatot keresel? Bizonyos modellek súlya egy kilogrammnál is kevesebb.

Az egyszemélyes sátrak előnyei

  • A legtöbb egyszemélyes sátor könnyű és kényelmesen hordozható.
  • Egy 1 személyes sátor könnyedén elfér a hátizsákodban is.
  • A minőségi egyszemélyes sátrak megfizethetők.

Kis sátor 1 személyes

Sátor 1 személyes


Kínálatunkban kültéri, ultrakönnyű vagy többcélú egyszemélyes sátor típusokat is találsz. Léteznek kerékpáros sátrak is.

Ultrakönnyű egyszemélyes sátrak – 1 kg-nál is kisebb súly

Az ultrakönnyű, 1 személyes sátor különösen azoknak a felhasználóknak fog tetszeni, akik szeretnek könnyű hátizsákkal utazni. Egy ilyen ultrakönnyű egyszemélyes sátor legfeljebb 1 kg-os, a legtöbb esetben egyfalú és igazán kompakt eszköz. A legkönnyebb típus egyszerű szerkezettel és egy héjjal talán még fél kilót sem nyom.

i

Egyrétegű vagy kétrétegű egyszemélyes sátrak

Az egyszemélyes sátor általában könnyebb és kompaktabb. Egy kéthéjú 1 személyes sátor azonban jobban ellenáll a szélnek vagy a vízzel szembeni ellenállásnak.

Az egyszemélyes sátrak pontos paraméterei

Az egyszemélyes sátrak, mint minden más sátor esetén van néhány alapvető paraméter, amelyekre érdemes összpontosítani a választáskor. Anyag, vízállóság, bejáratok száma - ezeket a szempontokat mind figyelembe kell venned, amikor egyszemélyes sátor típust vásárolsz.


A legjobb sátor 1 személyes

Az ultrakönnyű, 1 személyes sátor dupla fallal duralumínium szerkezetű típus, amelyre még nehéz körülmények között is számíthatsz.

Hogyan válaszd ki a legjobb egyszemélyes sátor típust, amely megfelel az ízlésednek? Inspirálódj vásárlóink tapasztalataiból, és nézd meg legjobb 1 személyes sátor kínálatunkat.

Milyen anyagokból készülnek az egyszemélyes sátrak?

Egyszemélyes sátrak különböző anyagokból készülhetnek. A legtöbb modell esetében általában a nejlont és a poliésztert részesítik előnyben tartósságuk és könnyűségük miatt. A kiváló minőségű egyszemélyes sátor típusok vastagabb anyagokból készülhetnek, mint például a ripstop nylon, amely szakadás- és kopásálló.

i

A vízállóság is fontos. A 3 000 mm WS vagy magasabb vízállósági besorolású egyszemélyes sátrak teljesen vízállónak számítanak, és megvédhetnek a hevesebb esőkben is. Vedd figyelembe a sátor aljzatát is - a magasabb értékek jobbak a talajnedvesség elleni védelem szempontjából.

Egy egyszemélyes sátor a felszerelésnek is elegendő helyet biztosít

Szinte minden egyszemélyes sátor típust úgy terveztek, hogy elegendő helyet biztosítson egy személynek és a felszerelésének is. A sátor kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy mennyi helyre van szükséged a kényelemhez. Egyes egyszemélyes sátrak akár 1 m-es belmagasságot is kínálnak, így kényelmesen lehet bennük ülni.

Keretes és alagutas egyszemélyes sátrak

Az egyszemélyes sátrak többféle formában kaphatók. Az alagút, az iglu és az A-keretes változatok kialakításukban különböznek ugyan, de mindegyiknek megvannak a maga előnyei. Az alagútsátrak tágasak, az iglu sátrak jól szigeteltek, az egyszemélyes sátrak A-keretes változatai pedig gyors és egyszerű felállítást tesznek lehetővé.


Kis sátor 1 személyes
Iglu előszobával

1 személyes sátor
Egyszemélyes sátor – alagút egy bejárattal

Egyszemélyes sátor
A-keretes sátor


A kényelem és a biztonság érdekében érdemes meggyőződni arról, hogy az egyszemélyes sátor szélálló-e. Különösen akkor fontos ez, ha olyan területekre tervezel utazni, ahol kedvezőtlenek a körülmények.

Praktikus egyszemélyes sátor előszobával

Kinézetét tekintve az egyszemélyes sátor többféle változatban kapható. Az apszis vagy előcsarnok az 1 személyes sátor hasznos kiegészítő helyisége, amely személyes tárgyak tárolására alkalmas.

  1. Az egyszemélyes sátor apszissal a kifeszített ponyva talajhoz való rögzítésével létrehozott extra helyet kínál.
  2. Az egyszemélyes sátor előszobája tartórudakkal hozható létre. Ez a változat tágasabb, mint az apszis.

legjobb 1 személyes sátor

Dupla egyszemélyes sátor, apszissal az eső és a szél ellen. Tökéletes védelmet nyújt a változó időjárás ellen.

Az egyszemélyes sátrak egyéb funkciói

Milyen egyéb érdekes funkciókkal, tulajdonságokkal és paraméterekkel rendelkezhet még egy egyszemélyes sátor?

  • A BlackOut Bedroom egyedülálló belső felület, amely blokkolja az összes napsugárzást.
  • Az UV-védelem megvéd téged és a sátrat a nap káros sugaraitól.
  • A több bejárat garantálja a sátorba való könnyebb bejutást és a magasabb szintű kényelmet biztosít.
  • Az előtér lehetővé teszi a felszerelés tárolását a sátor alvó részén kívül.

Miért érdemes egyszemélyes sátor mellett dönteni?

Az egyszemélyes sátor összecsukható, így kényelmes és gyors használatot biztosít. Unod a póznák építését? Szeretné a sátrat a lehető leggyorsabban összepakolni? Válassz összecsukható változatot.

i

Mégiscsak többen mentek túrázni? Nézz körül turista sátrak kategóriánkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Trimm Solo Sand Szállításra kész > 5 db
Sátor - outdoor, forma: alagút, egy bejáratos, egyszemélyes, szerkezet anyaga: durawrap, kétponyvás, vízálló, 4000 mm vízoszlop nyomás, tömege: 1,8 kg
35 290 Ft

7 termék
4,3
Trimm Solo Sand
Sátor - outdoor, forma: alagút, egy bejáratos, egyszemélyes, szerkezet anyaga: durawrap, kétponyvás, vízálló, 4000 mm vízoszlop nyomás, tömege: 1,8 kg
35 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTif2014
4,7
Ferrino Lightent 1 PRO - olive green
Sátor - outdoor és ultrakönnyű, forma: alagút, apszissal és egy bejáratos, egyszemélyes, szerkezet anyaga: duralumínium, kétponyvás, vízálló, 4500 mm vízoszlop nyomás, tömege: 1,53 kg
Leárazás -10 %
64 590 Ft 71 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTferr0235
Ferrino Lightent 1 Pro footprint grey
Sátoralj - sátorhoz, ultrakönnyű, 1 fő részére; vízzárósság: 8000 mm, tömeg 210 g
15 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTferr14684
Ferrino Sling 1 blue
Sátor - outdoor és ultrakönnyű, forma: alagút, előszobával és egy bejáratos, egyszemélyes, szerkezet anyaga: duralumínium, kétponyvás, vízálló, 3000 mm vízoszlop nyomás, tömege: 1,25 kg
Szuper ár
66 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTferr0272
Ferrino Grit 1 olive green
Sátor - outdoor és ultrakönnyű, forma: iglu, előszobával és egy bejáratos, egyszemélyes, szerkezet anyaga: duralumínium, egyponyvás, vízálló, 4500 mm vízoszlop nyomás, tömege: 1,3 kg
88 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTferr14683
Vango Soul 100 Deep Blue
Sátor - kerékpáros, forma: alagút, apszissal és egy bejáratos, egyszemélyes, szerkezet anyaga: üvegszál, kétponyvás, vízálló, 3000 mm vízoszlop nyomás, tömege: 1,82 kg
30 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTvng0450
Vango Nevis 100 Pamir Green
Sátor - kerékpáros, forma: alagút, apszissal és egy bejáratos, egyszemélyes, szerkezet anyaga: duralumínium, kétponyvás, vízálló, 3000 mm vízoszlop nyomás, tömege: 1,49 kg
60 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTvng0458

Egyszemélyes sátrak

A Egyszemélyes sátrak kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó egyszemélyes sátrak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább egyszemélyes sátrak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb egyszemélyes sátrak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: egyszemélyes sátrak vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ