A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Elan Delight Black Edition Power Shift + ELW 9

Termékkatalógus
Elan Delight Black Edition Power Shift + ELW 9

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Elan Delight Black Edition Power Shift + ELW 9 Megszűnt

Elan Delight Black Edition Power Shift + ELW 9

A Delight sorozatú pályasílécek a világ legkönnyebb sílécei közzé tartoznak és az Elan Delight Black Edition síléc pontosan ebbe a csoportba tartozik. Alacsony tömegén kívül stílusos designnal is büszkélkedhet. A síléc Swarovski kristályokkal van díszítve, hópehely formájában. A Delight Black Edition szenvedélyes síelőknek ajánlott, akik élvezik a dinamikus síelést. Alacsony tömegének és tökéletes konstrukciójának köszönhetően egész nap síelhetsz, pihenés nélkül. Nagyon könnyű TubeLite fa maggal és RST szélekkel rendelkezik az egyszerű kezelhetőség érdekében.

Legfontosabb jellemzők

  • stílusos Swarovski kristályok, hópehely formájában
  • a Delight sorozatú sílécek a világ legkönnyebb sílécei közzé tartoznak
  • szenvedélyes síelők számára, akik ellenálló és dinamikus sílécet keresnek
  • kiváló tulajdonságok bármilyen terepen
  • hatékonyan kihasználja az energiát
  • az ELW 9 kötés az Elan Delight síléc része 

Alacsony tömeg a SlimShape technológiának köszönhetően

Ezen technológiának köszönhetően sorolható az Elan Delight Black Edition síléc a világ legkönnyebb sílécei közzé. A borítás speciális alakja nagyon vékony, ugyanakkor tartós és szilárd. Tökéletes tulajdonságait az optimális rugalmasságnak és a magas torziós szilárdságnak köszönheti. Az energia átadásáról az RST technológia gondoskodik, amely egyben biztosítja az ívekben való kiváló kezelhetőséget és a szélek tökéletes tartását.

Early Rise Rocker profil

Az alacsony profilú rocker orr és far lehetővé teszik a sima íveket, bármilyen megerőltetés nélkül. Az Early Rise Rocker profillal gyerekjáték lesz a síléc irányítása.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elan Delight Black Edition Power Shift + ELW 9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elan Delight Black Edition Power Shift + ELW 9. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elan Delight Black Edition Power Shift + ELW 9.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ