AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Elite Misuro B +

Termékkatalógus
Elite Misuro B +
4,4 3 értékelés
Érzékelő - gyorsaság mérése, a pedálozás erejének és gyakoriságának mérése, kompatibilis az összes iOS és Android telefonnal és táblagéppel, GPS készülékekkel és kerékpáros berendezésekkel, Bluetooth Smart és ANT +kapcsolat
Kód:  SPTbd1002 Termékszám:  0145106 Gyártó honlapja:

Elite Misuro B +

Szeretné ellenőrzés alatt tartani teljesítményét azáltal, hogy méri a pedálozásának/ futása lépéseinek gyorsasgát és erejét? Ha erre a kérdésre igen a válasza, akkor az Elite Misuro B + érzékelőt Önnek találták ki! Ez egy tökéletes asszisztens, amely kompatibilis a legtöbb futópaddal és kerékpárral, az adatátvitelt pedig az ANT + / bluetooth interfészen keresztül biztosítja. Hála az Elite Misuro B+ érzékelőnek mindig tisztában lesz a mozgása sebességével, intenzitásával és mértékével. Tartsa a teljesítményét mindig ellenőrzés alatt az Elite Misuro B+ érzékelővel!

Elite Misuro B + érzékelő főbb jellemzői

  • Érzékeli a pedálozás/futás sebességét, teljesítményét és ütemét
  • Kompatibilis a legtöbb edzőgéppel
  • ANT + és Bluetooth Smart interfész
  • Kompatibilis az összes iOS és Android készülékkel
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elite Misuro B + Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elite MISURO B+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elite Misuro B+.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ