30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Eljet egykerekű légdeszka fekete

Termékkatalógus
Eljet egykerekű légdeszka fekete
Egykerekű - max sebesség: 18 km/h, maximális hatótávolság: 20 km, teljesítmény: 350 W, kerék mérete: 14"
Kód:  Kolono03 Termékszám:  8594176632902 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Eljet egykerekű légdeszka fekete

Fedezd fel a vezetés teljesen új dimenzióját egy elektromos egykerekű márka segítségével, amelynek teljesítménye 350 W. A kerék mérete 14", és a maximálisan elérhető sebesség 18 km / h. Ez egy eredeti kombinációja egy teljesen működőképes koncepciónak és az egyszerű eleganciának - méretei: 42 × 41,5 × 14 cm. A cserélhető akkumulátor hosszú élettartamú, feszültsége 60 V és kapacitása 2200 mAh. Egyetlen feltöltéssel, ami körülbelül 2 órát vesz igénybe, akár 20 kilométert is képes megtenni. A beépített PowerBank egyszerre kezeli a telefon vagy tablet akkumulátorát - USB-kábellel könnyedén töltheted.

Legfontosabb jellemzői

  • Cserélhető Samsung akkumulátor hosszú élettartammal
  • Beépített PowerBank az okos készülék töltésére
  • Okos rendszer a hibás működésről való tájékoztatásra
  • Beépített LED a sötétben való biztonságos vezetéshez
  • Egyetlen feltöltéssel akár 20 km-t utazhat

Biztonságos vezetés a sötétben

A biztonságos vezetés és zavartalan működés megfelel egy speciális okos rendszernek. Ha valami baj van magával az eszközzel, egy figyelmeztető jelzést ad le. Ezek elsősorban a lemerülésre, vagy a beállított sebesség meghaladására figyelmeztetnek. A beépített erős LED lehetővé teszi a kényelmes vezetést a sötétben. A hoverboard 20 °-os szögben képes a hegymenetben való haladásra. Terhelhetősége akár 120 kg. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Eljet egykerekű légdeszka fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eljet Jednokolka černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Eljet Jednokolky čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eljet Jednokolka schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eljet Jednokolka schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ